Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Rosszul tettem, hogy 30 éves...

Rosszul tettem, hogy 30 éves korog képes voltam várni, de most odaadtam magam egy nőnek?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom egy férfinél a szüzesség kincs. Ezért hiába próbálkoztak a lányok nálam, nem adtam oda magam. De most sajnos 30 évesen egy lánynak aki nagyon megfogott beadtam a derekam és fél éves kapcsolat után megtörtént a dolog.

Sajnos vannak kétségeim, hogy nem ő az igazi, így úgy érzem nagy hibát követtem el ezzel.

2014. okt. 17. 08:34
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

A biológiára visszatérve, hiába válassza ki egy nő a legizmosabb, legegészségesebbnek tűnő pasit, lehet valamilyen genetikai betegségnek a hordózója, szóval attól még születhet beteg gyereke valakinek.

Szóval ha csak a biológiát nézné valaki, akkor a nőknek is több pasival kellene párzania, legalább addig míg egészséges utód születne.

De nem vagyunk állatok, úgyhogy szerintem ugyanolyan gáz egy sok nővel párzó pasi, mint egy sok pasival lefekvő nő.

2014. okt. 20. 07:16
 32/38 anonim ***** válasza:

"A csúnya, lelki problémákkal küzdő pasi, ha jó a szövege vagy van pénze, több partnert is találhat, de egy csúnya nő, ugyanebben a szitúban szinte egyet se, erre írtam, hogy a csajoknak nehezebb párt, szexet találni." -> És ebben tévedsz. Nincs az a nyafogó, ronda, fogatlan hányadék pina, akit valaki meg ne dugna elkeseredettségében.

Ha pedig nagyon szexhez akar jutni egy csúnyanő, akkor egészen minimálisat kell azért tennie, hogy megkapja. Míg egy férfinak azért az, hogy "gazdag legyen" nem csak annyi, hogy megmosakszik meg felvesz egy inget.

"Egy pénztelen ronda pasi is jobban tud csajt szerezni, ha pl. jó a szövege. De fordítva, olyat nem hallani, vagy nagyon ritka, hogy ő a barátnőm, igaz piszok ronda, de jó szövege és olyan vicces. " -> Nem, de olyat hallani, hogy 'megdugtam, igaz, hogy ronda, de tűzoltásra moslék is jó'.

"

A pasiknak a partnerük, párjuknak a kinézete, szépsége jobban számít, mint a nőknek a pasijuk kinézete.

Lehet a csajok válogatósak, de a pasik még inkább azok.

Pl. a gyk-n is írta egy lány, hogy neten sokáig levelezett egy sráccal és minden szép és jó volt, de egyszeri találkozás után már nem is kereste, biztos a stílusával vagy a kinézetével lehetett baja."

Ezt nem tudom, minek magyarázod, ezt írtam én is, hogy a nőknél a külalak számít, a férfiaknál pedig a külalakból és a szociális státuszból súlyozott átlag.

Ám azt nem vagy képes felfogni, hogy egy rusnya nőt is meg fognak dugni, ha azt akarja, hogy megdugják (persze csak az alsóbb szinten lévők), míg egy ronda faszinak gazdagnak kell lennie ehhez, ami ismétcsak nehéz vagy ritka.

"Szóval igen a pasiknak könnyebb becsajozni/párt találni, még mindig így vélem és még az a veszély se fenyegeti őket, hogy le r.bancozák, ha túl sokáig keresgél, válogat." -> Idiotizmus, 'párt találni', ez kész röhej, ennek semmi köze a nemiséghez.

Különben engem aztán nem érdekel, akár férfi vagy, akár nő, hogy mit gondolsz. Ha szerinted a nőknek olyan baromi nehéz megkeféltetni magukat, akkor alapjában véve sajnálni tudlak csak, hogy milyen élet jutott neked. Nekem férfiként sosem volt gondom a nők elcsábításával, akár kapcsolatról, akár egyéjszakásról, akár házasságról volt szó; ám ezt nem annak tudom be, hogy férfiként mindig minden könnyebb, hanem annak, hogy jól nézek ki és vonzóan viselkedem.

De tényleg, felőlem azt gondolsz, amit csak akarsz.

2014. okt. 20. 20:27
 33/38 anonim ***** válasza:

Továbbra se igazán értek veled egyet kivéve egy dologban: felőlem azt gondolsz, amit csak szeretnél, jogod van hozzá.

Én továbbra is szánalmasnak tartom, és nem pedig menőnek, az olyat, legyen az pasi vagy éppen csaj, aki sorba mindenkivel lefekszik.

Ha pedig te a pasikat, csak azért mert pasik többre tartasz, és menőnek tartod azokat, akik trófeákat gyűjtenek, de elítéled az ilyen viselkedést a csajoknál, akkor csak száni tudlak ezért téged.

Több szót erre kár pazarolni, mert meggyőzni úgy se fogjuk egymást a magunk igazáról, azért meg kell hagyni jó vitapartner voltál, de remélem sose futunk össze, mert elégé visszataszítóak számomra a nézeteid.

2014. okt. 20. 21:46
 34/38 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha felfognád, hogy én nem ítélkezem, hanem objektív szempontokat sorolok fel, nem látnálak ennyire szellemi mozgáskorlátozottnak.

Így hát nem is tartok attól, hogy összefutunk.

Te maximum gurulsz.

Vagy méginkább gurítanak.

2014. okt. 21. 12:52
 35/38 anonim ***** válasza:

Mitől lenne az objektív, ha elmondod a saját szubjektív véleményedet, a saját szempontjaidat, egyáltalán miért bizonygatod ennyire az igazadat, nem értünk egyet és ennyi, nem kell tovább ragozni.

Miért kell ennyire, hogy igazad legyen?

A sértegetni meg nem kell egymást, én se mondtam, hogy hímsoviniszta disznó vagy, pedig nagy volt a kísértés és aki ennyire előítéletes a nőkkel szemben, az meg is érdemli ezt a jelzőt.

2014. okt. 21. 13:08
 36/38 anonim ***** válasza:

Te egy másik emberrel beszélgetsz, azzal, aki a fejedben van.

Erre mondtam, hogy legjobb esetben gurulsz a szellemi tolószékedben, rosszabb esetben gurítanak. Ez nem személyeskedés, hanem az itt bemutatott teljesítményed.

Próbáld meg elolvasni és értelmezni azt, amit írtam, és ne csak annyi jöjjön át az agyadig, hogy "ez egy hímsoviniszta... ééérteeem?".

És akkor folytathatjuk.

2014. okt. 21. 18:35
 37/38 anonim ***** válasza:

Olyan, mint ha egy kutya, meg egy macska próbálna beszélgetni, de mivel különböző nyelvet beszélnek sose fogják megérteni egymást.

Nem akarom folytatni, elmondtam, amit szerettem volna.

2014. okt. 21. 19:46
 38/38 anonim válasza:
Nekem most itt annyi az érdekesség,hogy nem is volt előtte semilyen kapcsolatod nővel? Vagy akár pasival,mert azt nem írtad,hogy hetero vagy homo vagy. Hogyan bírtad ki? Mert én is felnézek egy ilyen pasira aki nem dug meg minden nőt,meg megcsalja ezt azzal,de 30 éves korodig vártál úgymond az "igazira"?!😱 Tisztelem mondom az ilyen férfiakat és nem szóllak le,nehogy félreértsd. De én akkorsem bírtam volna ki a helyedben 30 éves koromig. 😁 Mindenesetre akivel lefeküdtél tudta,hogy szűz vagy még? Engem érdekel,akár priviben is írhatsz ha itt nem akarsz. 15/L
2016. márc. 24. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!