Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Rosszul tettem, hogy 30 éves...

Rosszul tettem, hogy 30 éves korog képes voltam várni, de most odaadtam magam egy nőnek?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom egy férfinél a szüzesség kincs. Ezért hiába próbálkoztak a lányok nálam, nem adtam oda magam. De most sajnos 30 évesen egy lánynak aki nagyon megfogott beadtam a derekam és fél éves kapcsolat után megtörtént a dolog.

Sajnos vannak kétségeim, hogy nem ő az igazi, így úgy érzem nagy hibát követtem el ezzel.

2014. okt. 17. 08:34
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
93%

figyuzz, viccnek jó ez a kérdés.

ha komoly, akkor viszont valami nagyon gáz nálad.

2014. okt. 17. 09:39
 12/38 anonim ***** válasza:
37%

"ha komoly, akkor viszont valami nagyon gáz nálad."

Miért lenne gáz, nem tudom miért mondjátok ezt, egy ritka különleges értékrendje van, az a gáz amit ti csináltok, hogy minél előbb és minél több nővel.

Én felnézek a kérdezőre, jó hogy vannak még ilyen emberek :) 25L

2014. okt. 17. 09:44
 13/38 anonim ***** válasza:
51%

"Hát nem tudom hogy benned milyen vágyak, milyen hormonok dolgoznak, de tutira nem vagy egészséges férfi."

Miért? ha valaki tud parancsolni a hormonoknak, vágyaknak az már nem egészséges férfi?

2014. okt. 17. 10:01
 14/38 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs baj ezzel, egyszer el kell veszíteni, kívéve, ha papi pályára készül az ember.

Én 25 voltam, mikor elvesztettem, én se olyannal, aki az igazi lett volna, de nem bánom.

A kétségek, meg egy párkapcsolatnál teljesen normálisak, attól még lehet ő az igazi, hogy kétségeid vannak, csak még nem csiszolodtatok össze.

Ha meg nem ő az igazi, akkor meg már lesz tapasztalatod, ami szerintem nem baj, sőt egy kis magabiztosságot is tud adni.

(26/N)

2014. okt. 17. 10:09
 15/38 anonim ***** válasza:
59%

A nő elveszíti a szüzességét, a férfi meg odaadja!

A férfi szüzessége nem kincs, hanem tré dolog 30 évesen!

2014. okt. 17. 10:26
 16/38 anonim ***** válasza:
54%

Válasz a 16-nak:

Szerintem meg inkább szűz legyen egy pasi, mint hímringyó (bocs, de nem tudok jobb szót, azokra a pasikra, akik minden mozgó lényt megdugnak).

/N/

2014. okt. 17. 11:12
 17/38 anonim ***** válasza:
69%
Igaza van a 17-nek teljesen :)
2014. okt. 17. 11:15
 18/38 anonim ***** válasza:
46%

Csakhogy a választási lehetőség nem ez.

Lehet például normálisan is megismerkedni a szexualitással.

A hímringyó ellenpólus ráadásul azért sem stimmel, mert a hímringyó a ringyó = prosti ellentéte. Az a férfi, aki sok nővel van együtt, mert így esik jól neki, az nem hímringyó, hanem menő.

2014. okt. 17. 11:25
 19/38 anonim ***** válasza:

Miért van az, ha pasik minden mozgó lénnyel összefekszenek az menő, ha egy csaj csinálja ugyanazt, akkor meg r.banc?

Ne értsétek félre, én mindkettőt trének tartom.

De szerintem, mint a pasiknak is, a csajoknak is inkább az jön be, aki megbízható és nem hagy ott egy kóssza numeráért vagy nem csal meg a hátunk mögött.

Én örültem volna, ha lett volna szűz pasim, mert talán még ők nem égették agyon magukat előző kapcsolatokban és talán jobban megbecsülik a másikat, persze ezt nem tudom, csak gondolom.

2014. okt. 17. 11:56
 20/38 anonim ***** válasza:
52%

"Az a férfi, aki sok nővel van együtt, mert így esik jól neki, az nem hímringyó, hanem menő."

Ez helyesen így lenne:

Az a férfi, aki sok nővel van együtt, mert így esik jól neki, az nem hímringyó, hanem egy állatias ösztönlény, aki nem tud parancsolni a farkának, azaz nagyobb a farka, mint az esze.

2014. okt. 17. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!