Mit csinálok rosszul? Annyira gáznak érzem magam!
Figyelt kérdés
21 vagyok, és még mindig nem volt senkim. Nem vagyok otthon ülős típus, szoktam bulizni, egyetemre járok, illetve sok olyan hobbim van (sport pl), ahol közösségbe járok. Szerintem nem vagyok csúnya sem (nem gondolom magam gyönyörűnek, de nem vagyok visszataszító). Még nagyon olyan sem volt, aki udvarolt volna. Már úgy érzem, hogy nem vagyok normális, a környezetem biztosan azt gondolja, hogy leszbikus vagyok. Szerintem örökké egyedül fogok maradni, ettől rettegek a legjobban.2014. júl. 26. 13:43
2/9 anonim válasza:
Egyre több az olyan mint te.Ez felesleges rinya.Majd ha 30 leszel majd akkor mond.
3/9 anonim válasza:
Lehet a jellemeddel van bajuk a srácoknak. Arról keveset írtál.
4/9 anonim válasza:
Nyugi! Mindjárt kapsz 40 privát levelet, és szabadon válogathatsz! :) Sok sikert!
5/9 A kérdező kommentje:
Sztem semmi extra nincs jellememmel. Átlagosnak mondanám magam, néha sokat beszélek, de arra sem mondták még, hogy zavaró. :) Köszi a válaszokat minden esetre :)
2014. júl. 26. 14:03
6/9 anonim válasza:
Miért gondolnák azt, hogy leszbikus vagy ?
7/9 A kérdező kommentje:
Mert amikor megkérdezik, hogy: "van pasid?" Arra azt mondom:"nincs". Erre a reakció: "még mindig?" Múltkor apu egyik haverja azt mondta, hogy velem valami baj van. Vagy azért ia hihetik, mert amikor megkérdezik, hogy kivel mész bulizni/mozizni/sörözni? Arra az a válasz: barátnőimmel/ barátnőmmel.
2014. júl. 26. 14:10
8/9 anonim válasza:
"Szerintem örökké egyedül fogok maradni, ettől rettegek a legjobban." Nem fogsz! Mert akkor inkább írsz nekem privit.
9/9 anonim válasza:
Teszel ez ellen valamit? Értem, hogy közösségbe jársz, de ha nem randizol, akkor nem is jöhetsz össze senkivel.
Ha van pasi aki tetszik, próbálj óvatosan kezdeményezni nála, ha nem olyan béna mint én voltam, akkor venni fogja a lapot azonnal, és előbb-utóbb elhív valahova.
Vagy van valami, ami miatt kerülhetnek téged a pasik és nem mernek próbálkozni?
Ne add fel, még sok időd van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!