Elnézést előre is ha hülye a kérdés. Szóval a barátnőm szűz, és már az előjáték is fáj neki, szóval ha oda nyúlók, de az is lehet, hogy én csinálok valamit rosszúl? ő amúgy még sosem maszturbált, meg semmi.
Ne térj egyből a lényegre. Először csókold a száját, nyakát, száját, mellét, hasát, lábát és szép lassan haladj a p.ncija felé. Ha megszokta a közelségedet és megszokja a közelségedet és az érintésedet utána nem lesz gond.
Nem minden lány vérzik az első után. Ez nagyon változó. De ha megnyugtat akkor tegyél magatok alá zsebit.
De a védekezést ne felejtsétek el.
(Hogy jobb legyen a lánynak használhatok síkosítót is, ha nem nedvesedik be elégé)
Ha már az előjáték is fáj, akor vagy elég durva vagy, vagy még eléggé fél a helyzettől.
Mindkettő azt jelenti, hogy lassítani kell!
Várjatok még az aktussal, és addig ismerkedjetek egymás testével és a lelkével is.
Hát, ha már az előjáték is fáj, akkor kicsit durván nyúlhattál hozzá. Finoman csináld, csókolgasd, simogasd, és nem csak a mellét és a szemérem részt.
Kérj tőle segítséget, ő érzi, hogy mi az, ami izgatja, vagy amit élvez. Engedd hogy vezesse a kezed.
Hogy fájdalmas-e? Ha kellően odafigyelsz rá, nem lesz az. Nekem is volt szűz barátnőm, nem egy. Higgy nekem!
Én azt tanácsolom hogy tolj fel neki végbélig egy béz-bóz ütőt, és akkor bisztos nem lesz szűz. Ha szerencséd van akkor el is élvez és nem mellesleg tágul is egy kicsit ;)
Remélem segítettem ;) Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!