Van egy nagyon rendes barátom és szeretné, hogy ottaludjak náluk.1 hónapja járunk. Nem alszok ott, mert nem engedik. Szerintem örül neki, hogy szűz vagyok 18 évesen. A kérdés: Azért akarja, hogy ottaludjak, mert le akar velem feküdni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 10:06
1/15 anonim válasza:
ÁÁÁ dehogy!
Biztos alvó nő fétise van.
2/15 anonim válasza:
Á, dehogy azért! Szeretné tapasztalni, hogyan horkolsz! Buta!
3/15 anonim válasza:
Lehet, hogy elsősorban nem, de ha már ott vagy tutira próbálkozna. Zavarna?
4/15 A kérdező kommentje:
Abból a szempontból zavarna, hogy egy hónap után nem szeretnék lefeküdni vele. Lehet, hogy hülyeség, de én nem szeretném még.
2011. febr. 2. 10:18
5/15 anonim válasza:
Persze, hogy szeretne lefeküdni veled. Ez teljesen normális. Te még nem szeretnél vele szexelni? És mi az, hogy a szüleid nem engedik, hogy ott aludj? Ennyire szigorúak? Már nem vagy kislány. Magyarázd el nekik, hogy védekezni fogtok és nem csináltok semmi törvénytelen dolgot.
6/15 anonim válasza:
Így már más, hogy te még várni akarsz. Azért ezt beszéld meg a barátoddal is. Ha szeret, akkor biztos nem fogja erőltetni.
7/15 A kérdező kommentje:
De szeretnék vele lefeküdni. A Szalagavatója (+afterparty) után aludnék ott náluk. Az gáz, ha én józanul szeretném? Egyébként szüleim nem ennyire szigorúak, viszont ez az első komolyabb kapcsolatom.
2011. febr. 2. 10:24
8/15 anonim válasza:
Mért nem őt kérdezed? Amúgy meg normális ilyenkor még pár hét petting és egymás testének megismerése a durrbele előtt. Ha ezt is korainak érzed, akkor ne aludj a srácnál.
9/15 anonim válasza:
Nem gáz, hogy józanul szeretnéd, viszont h szalagavató után nem lesztek józanok az tuti.
Az sztem már cikisebb, hogy nem kívánod. Mármint a barátod.
10/15 A kérdező kommentje:
Magát a petting részt nem érzem korainak, viszont nem engedik, hogy ottaludjak. Ebből a szempontból tárgytalan, viszont arra voltam kíváncsi, hogy csak azért szeretné, hogy ottaludjak, hogy lefeküdjünk.
2011. febr. 2. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!