Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van egy nagyon rendes barátom...

Van egy nagyon rendes barátom és szeretné, hogy ottaludjak náluk.1 hónapja járunk. Nem alszok ott, mert nem engedik. Szerintem örül neki, hogy szűz vagyok 18 évesen. A kérdés: Azért akarja, hogy ottaludjak, mert le akar velem feküdni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 10:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

ÁÁÁ dehogy!

Biztos alvó nő fétise van.

2011. febr. 2. 10:11
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Á, dehogy azért! Szeretné tapasztalni, hogyan horkolsz! Buta!
2011. febr. 2. 10:12
 3/15 anonim válasza:
100%
Lehet, hogy elsősorban nem, de ha már ott vagy tutira próbálkozna. Zavarna?
2011. febr. 2. 10:13
 4/15 A kérdező kommentje:
Abból a szempontból zavarna, hogy egy hónap után nem szeretnék lefeküdni vele. Lehet, hogy hülyeség, de én nem szeretném még.
2011. febr. 2. 10:18
 5/15 anonim válasza:
79%
Persze, hogy szeretne lefeküdni veled. Ez teljesen normális. Te még nem szeretnél vele szexelni? És mi az, hogy a szüleid nem engedik, hogy ott aludj? Ennyire szigorúak? Már nem vagy kislány. Magyarázd el nekik, hogy védekezni fogtok és nem csináltok semmi törvénytelen dolgot.
2011. febr. 2. 10:19
 6/15 anonim válasza:
100%
Így már más, hogy te még várni akarsz. Azért ezt beszéld meg a barátoddal is. Ha szeret, akkor biztos nem fogja erőltetni.
2011. febr. 2. 10:21
 7/15 A kérdező kommentje:
De szeretnék vele lefeküdni. A Szalagavatója (+afterparty) után aludnék ott náluk. Az gáz, ha én józanul szeretném? Egyébként szüleim nem ennyire szigorúak, viszont ez az első komolyabb kapcsolatom.
2011. febr. 2. 10:24
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mért nem őt kérdezed? Amúgy meg normális ilyenkor még pár hét petting és egymás testének megismerése a durrbele előtt. Ha ezt is korainak érzed, akkor ne aludj a srácnál.
2011. febr. 2. 10:25
 9/15 anonim válasza:
67%

Nem gáz, hogy józanul szeretnéd, viszont h szalagavató után nem lesztek józanok az tuti.

Az sztem már cikisebb, hogy nem kívánod. Mármint a barátod.

2011. febr. 2. 10:26
 10/15 A kérdező kommentje:
Magát a petting részt nem érzem korainak, viszont nem engedik, hogy ottaludjak. Ebből a szempontból tárgytalan, viszont arra voltam kíváncsi, hogy csak azért szeretné, hogy ottaludjak, hogy lefeküdjünk.
2011. febr. 2. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!