Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van egy nagyon rendes barátom...

Van egy nagyon rendes barátom és szeretné, hogy ottaludjak náluk.1 hónapja járunk. Nem alszok ott, mert nem engedik. Szerintem örül neki, hogy szűz vagyok 18 évesen. A kérdés: Azért akarja, hogy ottaludjak, mert le akar velem feküdni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 10:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azzal nincs baj, hogy kívánom-e :)
2011. febr. 2. 10:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is folyton mondta a barátom hogy aludjak ott. Azt mondta azért mert nem szeret egyedül lenni, meg jó érzés hogy ott vagyok mellette :D De persze nyilvánvaló hogy ha már ott vagyok szeretne mást is. Szóval szerintem ha ott alszol a barátodnál akkor ő sem fogja kibírni azt hogy ott fekszel mellette és ne érjen hozzád, ne kezdjen el simogatni, stb. A többit már gondolhatod úgyhogy ha te is akarod akkor vedd rá a szüleid hogy engedjenek el. :) De ha nem akkor várj még.
2011. febr. 2. 11:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az inkább cikisebb, hogy megvárod, hogy ő berúgjon, te józan leszel és az egész egy akkora nagy rossz élmény lesz, hogy egy életre elmegy a kedved a szextől.

Túl sok amcsi filmet nézel...

Kettesben töltsetek el egy szép éjszakát és úgy feküdjetek le ne ilyen tömegrendezvény után. Főleg hogy ha a srác elkezd a haverjaival piálni akkor nem lesz semmi az egészből meg amúgy sem. Nagyon buta ötlet arra az estére várni. Ha meg most ott alszol és csak petting akkor ő is elégedett lesz meg te is szűz maradsz. Bár nem értem, hogy az neked miért jó...

2011. febr. 2. 14:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Á dehogy, nyugodtan alhatsz nála, a fiúk csak sakkozni szeretnek a csajokkal, nincs miért aggódnod.
2011. febr. 2. 14:58
 15/15 anonim válasza:
Én is így voltam, de egy hónap után nem mertem még. Nekem megengedték volna, de én még nem akartam. Szakított is velem.
2011. febr. 2. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!