Van egy nagyon rendes barátom és szeretné, hogy ottaludjak náluk.1 hónapja járunk. Nem alszok ott, mert nem engedik. Szerintem örül neki, hogy szűz vagyok 18 évesen. A kérdés: Azért akarja, hogy ottaludjak, mert le akar velem feküdni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 10:06
11/15 A kérdező kommentje:
Azzal nincs baj, hogy kívánom-e :)
2011. febr. 2. 10:31
12/15 anonim válasza:
Nekem is folyton mondta a barátom hogy aludjak ott. Azt mondta azért mert nem szeret egyedül lenni, meg jó érzés hogy ott vagyok mellette :D De persze nyilvánvaló hogy ha már ott vagyok szeretne mást is. Szóval szerintem ha ott alszol a barátodnál akkor ő sem fogja kibírni azt hogy ott fekszel mellette és ne érjen hozzád, ne kezdjen el simogatni, stb. A többit már gondolhatod úgyhogy ha te is akarod akkor vedd rá a szüleid hogy engedjenek el. :) De ha nem akkor várj még.
13/15 anonim válasza:
Az inkább cikisebb, hogy megvárod, hogy ő berúgjon, te józan leszel és az egész egy akkora nagy rossz élmény lesz, hogy egy életre elmegy a kedved a szextől.
Túl sok amcsi filmet nézel...
Kettesben töltsetek el egy szép éjszakát és úgy feküdjetek le ne ilyen tömegrendezvény után. Főleg hogy ha a srác elkezd a haverjaival piálni akkor nem lesz semmi az egészből meg amúgy sem. Nagyon buta ötlet arra az estére várni. Ha meg most ott alszol és csak petting akkor ő is elégedett lesz meg te is szűz maradsz. Bár nem értem, hogy az neked miért jó...
14/15 anonim válasza:
Á dehogy, nyugodtan alhatsz nála, a fiúk csak sakkozni szeretnek a csajokkal, nincs miért aggódnod.
15/15 anonim válasza:
Én is így voltam, de egy hónap után nem mertem még. Nekem megengedték volna, de én még nem akartam. Szakított is velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!