Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőmmel már 2×próbáltuk...

A barátnőmmel már 2×próbáltuk a sexet de nem sikerült. Nem akart felállni pont akkor. Még mindketten szüzek vagyunk. Pár nap és itt a következő lehetőség hogy megpróbáljuk de félek megint nem fog sikerülni. Mit csinálok rosszul vagy mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
...
2013. jan. 3. 23:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Minek erőltetni? Gondolom, lehettek vagy 15 évesek.
2013. jan. 3. 23:41
 2/11 anonim válasza:
Nekem is volt ismerősöm, ez csak a stressz miatt van. Egy darabig csak "játsszatok" nem kell azonnal a kapukat döngetni :) Mondjuk ha a lány rásegít, lehet hogy könnyebben megy majd. Sok sikert!
2013. jan. 3. 23:42
 3/11 anonim válasza:
parázol..lazulj el,fektessetek nagyobb hansúlyt az előjátékra,hagyd ,hogy felizgasson és mehet is a menet
2013. jan. 3. 23:43
 4/11 A kérdező kommentje:
feláll meg minden oké,addig még az óvszert fel nem húzom.utána teljes blokk
2013. jan. 3. 23:44
 5/11 Komplikato ***** válasza:
2-esnek igaza van, mondjuk alapból egy normális szexnél sem árt előjáték, meg levezetés sem. De ha meg nem akar összejönni, akkor ezeket gyakoroljátok, mert ha azok ellenére se sikerül kellően ellazulni, akkor nem jól csináltok valamit. Meg kell tanulni. Mint járni, kanállal enni vagy beszélni.
2013. jan. 3. 23:46
 6/11 A kérdező kommentje:
csak annyira égőnek érzem hogy 2ből 2szer nemsikerült..
2013. jan. 3. 23:49
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha már előre félsz, akkor megint nem fog sikerülni.

RELAX! Csak izgulsz. Lazuljatok el, bújjatok össze, nézzetek egy filmet és felejtsd el, hogy most "muszáj" összejönnie. Ha lazán veszed, akkor menni fog.

2013. jan. 3. 23:50
 8/11 anonim válasza:

Amikor én és a barátnőm szüzek voltunk, ugyanez volt, de megkértem hogy szopjon le és attól újra felállt.

Azóta is működik a technika csak már nem muszájból. :-)

2013. jan. 4. 00:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Sose fogom megérteni hogy nem áll fel valakinek ha ott áll előtte egy meztelen csaj, tettre készen? Ha ettől nem áll fel, szerintem valami nagy gáz van
2013. jan. 4. 02:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2013. jan. 5. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!