Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Rosszul döntöttem?

Rosszul döntöttem?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és még régebben egy fiúval összevesztem, ezután belészerettem úgy, hogy tudtam nagy nőcsábász. Ezután mondanom sem kell, lefeküdtem vele úgy, hogy még szűz voltam. Nem vagyok benne biztos, hogy jó döntés volt. De sajnos szerelmes lettem bele, ő is mondta ugyan de nem tudok hinni neki. Lehet nem ő volt a megfelelő. A nagy Ő.
2014. jún. 24. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Tényleg nem ő volt.
2014. jún. 24. 20:13
 2/3 A kérdező kommentje:

Sírva fakadok ha rá gondolok, utána megtudtam, hogy barátnőmet is megcsinálta..

Hogy lehet ennyire hülye ??

2014. jún. 24. 20:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Te se vagy okosabb, ha összejöttél róla, ha tudtad, hogy nőcsábász. Az én barátom is az volt, de ameddig nem volta hajlandó járni velem, nem feküdtem le vele, addig csak barátság extrákkalt ajánlott, majd miután összejöttünk, 5 hónap után. Mert nem akartam, hogy összetörjön. Ás láss csodát, 1,5 éve járunk, mert megváltozott miattam, mert tényleg szerelmes.
2014. jún. 24. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!