Lucilla22 kérdése:
Tudom hogy ez egy intim és kényes kérdés de még szűz vagyok és már szeretném csinálni a barátommal. De amint eljön a pillanat lefagyok szédülök és rosszul leszek. Szóval ez szerintetek miért van?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 13:58
1/8 anonim válasza:
Mert még lelkileg nem állsz rá készen.
2/8 anonim válasza:
Mert szerencsétlen vagy :D
Hány éves vagy, 9 ??? :DDDD
3/8 anonim válasza:
Nincs benned aktiválva a közösülő áramkör. Irj egy levelet a Közösülésügyi Központnak, ott majd intézkednek.
4/8 anonim válasza:
Szerintem is az lehet az oka, hogy még nem vagy kész rá. Próbáljatok lassan haladni, először petting pl és ne konkrétan készüljetek rá, h mikor fogjátok csinálni, hanem amikor mindketten úgy érzitek, hogy éppen akkor szeretnétek. (ja és védekezzetek!)
5/8 anonim válasza:
Pettingeltetek már, vagy durrbele?
Szokjátok egymást, és amikor nem idegen, vagy te is akarod, akkor hadd jöjjön.
6/8 anonim válasza:
1) Nem szereted a srácot, semmi közötök egymáshoz lelkileg, nem bízol benne.
2) Egyáltalán nem vagy érett rá.
7/8 anonim válasza:
nemszereted a srácot!!!!!!!!!!!!
8/8 A kérdező kommentje:
SZERETEM!!!! úgyhogy nem ez a baj
2014. máj. 14. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!