Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti mit gondoltok erről?

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Nagyon sok barátnőm gondolkozik úgy hogy ő csak egy fél év után fekszik le a barátjával , és nagyon sok olyan is van aki lefekszik bárkivel aki tetszik neki.

Múltkor beszélgetünk barátommal. Én még szűz vagyok , és én úgy gondolkodom erről a témáról hogy nem számít az idő , lehet az 1 hónap vagy 1 év , ha nem igazából az számít hogy mikor vagyok rá készen , mennyire bízom a barátomba, mikor jön el a pillanat ,és az hogy szerettem.

2014. ápr. 24. 16:46
 1/5 anonim válasza:

várni kell!!!!! ne siesd el, várj az igazira

ne csinálj butaságot, komolyan és tapasztalatból beszélek!!

én 15 évesen terhes lettem, mert én sem bírtam várni, az érettségiig éppen hogy eljutottam, úgy kellet átvergődnöm a gyerek mellett és egy állás mellett, amiből eltartottam a gyereket - mert ugye a fiu elhagyott, mivel még fiatal volt ő is, le sem sz@rt minket, ez van azóta is

most itt állok meglőve, egy gyerekkel, minimálbérrel és szar állással, egy koszos 45 m2-es albérletben

és mivel van gyerekem, ami amiatt lett, mert én is el akartam veszíteni, senkinek sem kellek: sem pasinak, sem bizonyos munkáltatónak

ha visszacsinálhatnám, tutira lelakatolnám a dicsimámat!

amúgy most 25 éves vagyok, és elcsesztem a fiatalkoromat

2014. ápr. 24. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:

1 hónap még gyakorlatilag ugyanaz a kategória, mint aki bárkivel lefekszik egy nap után is akár.

Aki várni akar, az azért vár mert egy komoly kapcsolatban akar csak lefeküdni a másikkal - egy-két hónap után meg nem lehet még komolynak nevezni a kapcsolatot, attól még mert épp tombol a rózsaszín köd és a "mindörökké imádni foglak" érzés. Ha fél vagy 1 év után is minden rendben van még, valószínűbb, hogy tartós lesz a kapcsolat.

Mondjuk a fiatalabbakra (15-16) jellemző inkább, hogy egy hónap után belemennek a szexbe is aztán tart a kapcsolat fél évig, és így 20 éves korukra már vagy 4-5 szexpartneren túl vannak. Őket ez nem is zavarja valószínűleg, de én pl. nem szívesen gondolnék vissza erre, nagyon örülök, hogy a barátom előtt nem volt senkivel dolgom - az ideális nekem pedig az lenne, ha rajta kívül később se lenne senkivel.

2014. ápr. 24. 16:58
 3/5 anonim válasza:

szia Ági!

örülök, hogy Te is írtál, ide :)

2014. ápr. 24. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves 2-es, nem kell általánosítani.

Egy hónap után feküdtem le a barátommal - akkorra éreztem megfelelőnek az időpontot -, nemrég voltunk egy évesek, együtt is lakunk, és imádjuk egymást.

Plusz: lelövöm magam - ennyi szóismétlést!

Kérdező: szerintem jól gondolkodsz.

2014. ápr. 24. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 3 hónap után majdnem lefeküdtem a barátommal. Nem bántam volna meg akkor sem, de most így fél év után úgy gondolom, korai lett volna, mert azóta minden nappal csak jobban kötődünk és szeretjük egymást Még mindketten szüzek vagyunk, de szeretnénk, hogy nagyon jó legyen. És nem azért várunk, mert nem egymással akarjuk, vagy mert nem állunk készen, egyszerűen mint mondtam, minden nappal jobban szeretjük egymást, és majd ha ez már nem tud hova fokozódni, akkor megtesszük. :P

Amúgy elég nehéz megállni.... :D

17L

2014. ápr. 24. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!