Mit gondoltok erről bekattantam?
22 éves vagyok ,elkezdtem melózni ,iratam fel viagrát ,prosztatagyulladásom volt 2 évig ,most talán már helyre jött,
kiskorom óta nagy nemi vágyal rendelkezem amit soha nem tudtam kiélni , sehogy se tudtam csajjal össze jönni ,de hallotam róluk történeteket és láttam is sokszor milyenek
folyton azt hangoztatják hogy amit a fiúknak lehet nekik is lehet ,közbe ők kefélnek össze vssza nem is a fiúk,
szűz vagyok de elmegyek prostizni és rengeteg prostit meg akkarok kefélni ,análba orálba ,egyszerre többet ,szines bőrűt stb... szóval mindent
ha nekik lehet nekem is lehet
mit gondoltok erről
Azon csodálkozok hogy ha ekkora kanegér vagy akkor miért nem voltál még nővel.
Én eddig csak 1 csajjal voltam tehát jó eredményeket nem értem el a csajoknál de nem is vagyok ennyire rákattanva a szex témára hogy prostihoz menjek.
Ha komoly a kérdés, akkor teljesen együttérzek veled. Nálam ugyanez a helyzet: egész kisgyerekkoromtól van nemi vágyam, de ez abszolút nem látszik rajtam és sosem vonzottam a csajokat.
Ha a kérdés vicc, akkor szánalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!