Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 1 hét után szex? Mit gondoltok...

1 hét után szex? Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

igaz,hogy még alig 1 hete vagyok együtt barátommal(3éve ismerem már),mégis már nagyon akarja és akarom a dolgot...

én még szűz vagyok,ő viszont tapasztalt,nagyon is...de félek

félek,hogy a tapasztalatlanságom miatt szakít majd

félek,hogy megcsinál,aztán otthagy,mert én is 'megvolt'am neki (bízok benne,sőz igen,szeretem is...vszont nem vagyok biztos benne hogy nem csak k*rni akar :( )

félek,hogy nem lesz jó,és úgy fogok emlékezni a szütességem elvesztésére,mint egy óriási baklövésre

félek,hogy megbánnám a dolgot :(...de mégis akarom

szerintetek mitévő legyek?

én 17,ő 20.

2014. jan. 31. 22:49
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
12%
Engem nem érdekel...
2014. jan. 31. 22:49
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Úgyis le fogsz vele feküdni, mindegy mit írunk.
2014. jan. 31. 22:51
 3/26 anonim ***** válasza:

A félelmeid feleslegesek.

1 hónapot még ráértek.

2014. jan. 31. 22:51
 4/26 anonim ***** válasza:

Szerintem te még annyira mégsem akarod a dolgot.

Várnod kellene még, ha ennyire benned van a félelem. Az biztos, hogy ha ő nagyon akarja akkor szinte mindegy te mit akarsz mert úgyis eléri a célját.

2014. jan. 31. 22:54
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem, hogy minek vagytok együtt, ha te nem bízol benne.Bár jogosan aggódsz, mert alig 1 hete vagytok együtt.Szerintem számolj azzal, hogy ennek híre megy majd, és finoman fogalmazva is azt fogják gondolni rólad, hogy könnyen adod magad.És még igazuk is lesz.
2014. jan. 31. 22:54
 6/26 A kérdező kommentje:

tudom hogy ráérünk...viszont attól is félek,hogy szakít ha sokat váratom...

és hiába akarom én is,attól még nem vagyok biztos benne,hogy jó ötlet ha ilyen könnyen odaadom magam.

2014. jan. 31. 22:56
 7/26 anonim ***** válasza:
Tudd meg,igenis elhagy ha lefekszel vele 1 hét után.És azt is tudd meg,hogy minél többet vársz akkor is elhagy,mert nincs neki türelme rád
2014. jan. 31. 22:56
 8/26 anonim ***** válasza:

Aki azért elhagyna, mert nincs türelme várni rád, annak mégis miért adnád oda magad? Nem ér ennyit.

Annyira ostoba vagy...

2014. jan. 31. 22:57
 9/26 A kérdező kommentje:

naiv vagyok,tudom :)

épp ezért kell a segítség

ha nem is fogatok meg minden tanácsot,mert azt nem lehet,de érdekel hogy más mit gondol,vagy mit tenne a helyemben

2014. jan. 31. 23:00
 10/26 anonim ***** válasza:

Várjál vele.

ÉS... attól még, hogy nem fekszel le vele, adhatsz neki egyre többet magadból, szép fokozatosan.

2014. jan. 31. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!