1 hét után szex? Mit gondoltok róla?
igaz,hogy még alig 1 hete vagyok együtt barátommal(3éve ismerem már),mégis már nagyon akarja és akarom a dolgot...
én még szűz vagyok,ő viszont tapasztalt,nagyon is...de félek
félek,hogy a tapasztalatlanságom miatt szakít majd
félek,hogy megcsinál,aztán otthagy,mert én is 'megvolt'am neki (bízok benne,sőz igen,szeretem is...vszont nem vagyok biztos benne hogy nem csak k*rni akar :( )
félek,hogy nem lesz jó,és úgy fogok emlékezni a szütességem elvesztésére,mint egy óriási baklövésre
félek,hogy megbánnám a dolgot :(...de mégis akarom
szerintetek mitévő legyek?
én 17,ő 20.
Szerintem akkor feküdj le vele, amikor majd úgy érzed, hogy most rögtön szexelni akarsz vele, nem bírod tovább.
Ha erre várnia kell, és ezért elhagy, akkor pedig dögöljön meg.
Nem vagyok híve ennek a váratós dolognak de 1 hét nagyon kevés főleg hogy szűz vagy. Az hogy ennyire erőlteti sajnos nem éppen azt sugározza hogy törődik veled.Először pettingelnetek kéne,felfedezni hogy mi neked a jó,nem pedig csak bevágni egyből..
Ha meg azért elhagy ha 1 hónapig nem tud várni akkor ne sirasd.Keress egy korban hozzádillőt.
Bár osztom Agnes véleményét: mondhatunk akármit,úgyis lefekszel vele.
18/F
Még várhat egy kicsit. Ha lelép, mert egy hét alatt nem feküdtél le vele, akkor nem kár érte…
Félsz, hogy megbánod. Akkor nem vagy benne biztos, hogy akarod – ergo ne csináld még. Várd meg, amíg biztos leszel benne. Vagy legalábbis rövidebb lesz, a „félek attól, hogy….”lista.
Most őszintén: kb. 14 és a halál között, melyik pasi ne akarna megfektetni egy hamvas szűzlányt…? Szóval, szerintem, hagyd, hogy bizonyítson. Ehhez pedig egy hétnél biztosan több idő kell…
Én 19 évesen csináltam 1 hét után, de már nem voltam szűz. Majdnem 1 évig voltunk utána együtt.
Szüzen szerintem ezt így nem kéne...de te tudod. Csak aztán ne sírj itt hogy utána lelépett... Én annak idején 4 hónap kapcsolat után vesztettem el a szüzességem szintén 19 évesen, és utána meg lelépett a srác. Csak addig játszotta a szerelmes jó fiút, amíg meg nem kapott.
NE, NE, NE. Ha fél évet várt már rád akkor megérdemel, de addig ne!
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!