Lányok, ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok, és még ártatlan.. Tegyük fel egy sráccal ismerkednétek és szóba kerülne, és ez a srác én lennék, megváltozna a fiúrol a véleményetek? Ha igen negatív vagy pozitív irányba? "Mester" nek éreznétek magatokat ha ti már voltatok együtt valakivel? Ilyenkor mi fut le a fejetekben? Mert nagyon rosszul érzem magam emiatt hogy az ismerőseim nagy része már átesett rajta én pedig nem, és ezt ha ki kellene jelentenem a leendő barátnőmnek vagy barátnőmnek nagyon gáznak érezném. :/
( Több véleményre is kíváncsi vagyok! :) )
2014. febr. 10. 22:31
1/5 anonim válasza:
én 19 vagyok és ugyan úgy szűz ( többen is 20on felül is azok ) és nagyon nem érzem gáznak... ebbe mi van? semmi:D majd eljön az ideje.. az meg, hogy megmondva a leendő b.nőmnek, egyáltalán nem érezném gáznak... ez van, ne törődj a többivel, azok akkor, te meg akkor kész... :D ettől nem vagy kevesebb náluk!:)
2/5 A kérdező kommentje:
A baj hogy kívánom is.. Elég durván :/ És nincs rá alkalmam, ezért görcsölök rá ennyire.
2014. febr. 10. 22:35
3/5 anonim válasza:
egy lány aki szeret, nem fog máshogy nézni rád emiatt, nyugi :)
ez inkább aranyos szerintem :))
4/5 kisvirág0724 válasza:
Szerintem, ha értelmes és szeret, nem fog emiatt lenézni. Én szívesebben lennék olyan férfival, aki még senkivel nem volt, mint olyannal, aki a fél városon keresztülment már.
5/5 Umaku válasza:
Szerintem jobb. Mert a lány nem görcsöl azon hogy mi volt az elöző barátnőddel. Ráadásul ha összeveszel a szerencsés nyertessel ak nem tudja felhozni az exet mert nincs is. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!