Mit gondoltok erről?
Sziasztok.:)
Az első amit tisztázni szeretnék, hogy szimplán kíváncsi vagyok a véleményekre/tanácsokra/ötletekre, de a döntésemben nem fognak befolyásolni, elvégre az én dolgom. - csak még mielőtt valaki elkezdené, hogy "persze, hogy korai ha azt se tudod mit akarsz, és tőlünk kérdezgeted".
14 éves lány vagyok, a fiú akiről szó van 15. Már több mint egy éve legjobb barátok vagyunk, de mindenki számára egyértelmű hogy bár nem járunk (kérdezett, de régebben, és akkor még nemet mondtam), ez mégse csak barátság. A fiú már megcsókolt, napi szinten megölel, megfogja a kezem.. és, hogy értsétek.. kerültünk már ennél picit közelebb is egymáshoz, de közel sem lefekvésről van szó.
Hihetetlenül rendes srác, anyukám egyszerűen odavan érte, és nagyon örül neki, hogy "alakulgatnak" a dolgok, bár ő azért van amit nem tud a dologból. :)
De a lényeg, hogy tudom ebből úgyis járás lesz.. és mivel már igazából csók, és azok a dolgok is megvoltak aminek meg kell lennie.. és az sem mellékes, hogy nagyon szeretnénk, egy néhány hónap múlva lefeküdnénk egymással.. én akkor töltöm a 15-t, ő pedig akkor már közel áll a 16-hoz.
(Igen, nem is kérdés, hogy védekeznénk... mielőtt bárki megkérdezi.)
Tehát, ha például a lányotokról/legjobb barátnőtökről, vagy rólatok lenne szó.. ti is így cselekednétek, vagy ha nem, mit tennétek és miért?:)
Egyébként bármiféle tanácsot priviben is szívesen fogadok!:)
Nekem is van egy 14 éves lányom, tavasszal lesz 15, és mindent elmond. :) Ő is hasonlóan csinálja, mint ti, szép lassan, nem elkapkodva a dolgokat, és ez szerintem teljesen normális. Egy kapcsolatban fontos a szex, és ez korántsem életkor, hanem szellemi és érzelmi felkészültség függvénye. Sokkal komolyabbnak tűntök számtalan huszonévesnél, ezért semmi kifogásolnivalót nem találok az általad felvázolt "menetrendben"! :)
Persze nagyon fontos, hogy védekeztek, ezt mint szülő is és mint ember is nagyon helyeslem! :) Ha a barátoddal ezt is meg tudod beszélni, igazán szerencsések vagytok, és csak sok boldogságot tudok kívánni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!