A barátommal jövő héten feküdnék le először ő már nem szűz de én az vagyok, viszont olyan gyógyszert szedek hogy nem eshetek teherbe, mert ha mégis mindenképp abortusz szükséges..oké hogy óvszerrel fogunk védekezni, de kicsit félek hogy kilyukadhat a gumi, vagy bármi, nőgyógyászhoz meg nem tudom hogy előtte elmenjek-e és kérjek-e esetleg tanácsokat az orvostól hogy tisztában legyen mindennel.
16 vagyok
2013. nov. 8. 15:21
1/6 anonim válasza:
Menj el, és kérdezd meg a nőgyógyásztól, hogy ő mit gondol. Most írhatunk olyanokat, hogy milyen rossz dolgok történtek, de ezt ő tudja a legjobban..
2013. nov. 8. 15:25
2/6 anonim válasza:
Nőgyógyásztól tanácsot kérni jó ötlet, de amúgy nem lyukad ki olyan könnyen az a gumi, ha helyesen használják. Ha a barátod tapasztalt már a használatában, akkor ezen ne parázz.
2013. nov. 8. 15:25
3/6 anonim válasza:
ha teherbe esnél amúgy is abortuszra mennél 16 évesen. hol a gond?
2013. nov. 8. 15:27
4/6 anonim válasza:
Kedves utolsó, ott, hogy akinek van egy kis józan esze és jóérzése, nem intézi el egy vállrántással az abortuszhoz hasonló "élményeket", és inkább szeretné elkerülni, hogy megtörténjenek vele.
2013. nov. 8. 15:36
5/6 anonim válasza:
ezért kár aggódnia. gumit használ és kész. semmi extra veszély nincs, csak a sötét fejekben.
2013. nov. 8. 15:38
6/6 anonim válasza:
A barátnőmnek gumi mellett lett gyereke. :D 100-ból 1 eset, pedig ők nem tizenéves tapasztalatlan kezdők voltak, hanem rendszeresen éltek már nemi életet. Sőőt.. van ismerősöm, aki gyógyszer mellett is. Durva, de ilyen is tényleg megeshet. :D (Mindenki egészségesen megszületett és vállalták és nem bánták meg.)
Azzal nem ártasz, ha véleményt kérsz ki a dokidtól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!