A barátom meg akar ujjazni. Párszor meg akarta próbálni, de nagyon kényes voltam, és féltem, hogy fáj, és nem engedtem neki. mert tök kellemetlen volt amikor a lyukhoz érve nyulkált. Mit tegyek hogy ne féljek Tőle?
namármost kérd hogy először csak felül izgasson amíg nagyon nedves nem leszel lent aztán bugyin keresztül simogasson, persze csak gyengéden és ha már nagyon felizgultál szólj hogy na most ezdje el lent is de ne közvetlen ott: előbb a combod belső felét csókolgassa, simogassa aztán haladjon lassan tovább, majs körülötte izgasson és ha már eléggé vágysz rá kérd meg hogy használja nyelvét. akkor már ne azon aggódj hogy juj most mi lesz stb csak élvezd, ha ügyes a srác ezzel nem lesz gond ^^ aztán ha szeretnéd kezdheti használni az újjait szépen lassan azzal is először csak körülötte de sztem az tuti ha egysterre ingerel monjuk 1 újjal és közben mellete nyelvvel is. Hidd el ha felizgat nem a félelmen fog járni azeszed hanem az élvezeten! ;)
Ha nem vagy elég bátor hogy megkérd ezekre csa mutasd meg neki mit írtam ;)
2008ban kerdezte:) azota csak tortent valami, nem kell szerintem mar batoritani
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!