Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom meg akar ujjazni....

A barátom meg akar ujjazni. Párszor meg akarta próbálni, de nagyon kényes voltam, és féltem, hogy fáj, és nem engedtem neki. mert tök kellemetlen volt amikor a lyukhoz érve nyulkált. Mit tegyek hogy ne féljek Tőle?

Figyelt kérdés
Pedig mindenhol azt olvasom hogy ez mien jó, de nekem vhogy nem megy,de ha most ilyen vok mi lesz később? nagyon szomorú vagyok emiatt, nem tom leküzdeni a félelmet, lécci segítsetek!
2008. szept. 22. 21:54
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Engedd el magad es ne ugy vedd, hogy ezt muszaj csinalni. Ha neked jo engeded ha nem akkor nem, csak ha kivanod akkor lehet jo.
2008. szept. 22. 21:59
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
próbáld meg a batárod nélkül, te magadnak. Ismerd meg magad, tudd hogy mi a jó neked, mit élvezel. Ne félj magadtól, az is te vagy. Ha ezt rendbetedted, szerintem sokkal nagyobb önbizalommal engeded majd neki is.
2008. szept. 22. 23:32
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Ha nem akarod ne csináld csak azért mert mások szerint ez a jó,vagy a barátod ezt szeretné!!! Úgy gondolom h még nem szexeltetek csak előtte mint a petting része próbálkoznátok ezzel!!! Hát.....szerintem miután lefeküdtetek már ehhez is kevésbé lennél gátlásos,először meg kell bíznod benne,elfogadni teljesen!! Hidd el az együttlét után más lesz! De ha nem az sem feltétlenül gond! Hisz a szexben csak azt érdemes csinálni ami mindkét félnek jó és élvezet!
2008. szept. 23. 11:01
 4/8 anonim válasza:
16%
engedd el magad és élvazd az életet hogy ezt is megadta nekünk az isten h ogy ijen jó érzésed is van az életedbe olyan jó éerzés hogy turkál benned egy virsliféle.
2008. szept. 23. 14:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

namármost kérd hogy először csak felül izgasson amíg nagyon nedves nem leszel lent aztán bugyin keresztül simogasson, persze csak gyengéden és ha már nagyon felizgultál szólj hogy na most ezdje el lent is de ne közvetlen ott: előbb a combod belső felét csókolgassa, simogassa aztán haladjon lassan tovább, majs körülötte izgasson és ha már eléggé vágysz rá kérd meg hogy használja nyelvét. akkor már ne azon aggódj hogy juj most mi lesz stb csak élvezd, ha ügyes a srác ezzel nem lesz gond ^^ aztán ha szeretnéd kezdheti használni az újjait szépen lassan azzal is először csak körülötte de sztem az tuti ha egysterre ingerel monjuk 1 újjal és közben mellete nyelvvel is. Hidd el ha felizgat nem a félelmen fog járni azeszed hanem az élvezeten! ;)

Ha nem vagy elég bátor hogy megkérd ezekre csa mutasd meg neki mit írtam ;)

2008. szept. 23. 23:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak lazítsd el magad.:)) ha kellő képpen felizgat akkor már nem azon fog járni az eszed hogy elrontod.! :)) ne aggódj. egyébként meg ezt te nem tudod elrontani, neked gyakorlatilag nem kell csinálni semmit csak hagy hogy a srác "dolgozzon" ;)) hidd el nagyon jó.:)
2011. júl. 7. 06:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha a srác eléggé felizgat és elég nedves leszel akkor nem fog fájni.:) nyugi :) csak élvezd ^^
2011. júl. 7. 07:01
 8/8 anonim ***** válasza:

2008ban kerdezte:) azota csak tortent valami, nem kell szerintem mar batoritani

:)

2011. júl. 7. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!