Fiúk, lányok, történt már veletek olyan, hogy ti, vagy a partneretek akkor vesztette el a szüzességét, mikor a másik már tapasztaltabb volt, és ebből valami kellemetlen szitu lett?
"két szűz hajlamos folyamatosan bénázni"
Ezt cáfolom! Nagyon jól össze lehet szokni, nincs para, hogy a másik többet tud, másképp szereti stb.
Szerintem ilyen nem létezik!
Teljes mértékben kizárt!
Gondolkodj már, istenem....
Szerinted melyiknek van nagyobb esélye? Hogy 2 szűz talál egymásra? Kizárt! Megeshet, de az esetek szerintem 80%-ában ez a szitu!
Amúgy mikor nekem volt az első, a barátnőm már nem volt szűz, de ebből nem volt semmi probléma. Elvégre mindenki így kezdi. Aki ezen kiakad, az menjen a fenébe :D
Ha már kérted (szégyen, nem szégeny):
én 20 éves voltam, mikor elvesztettem a szüzességem, a barátnőm 19! És ha hiszitek ha nem, az sem volt ciki, hogy ennyi idősen még nem voltam lánnyal.
Sokan annyira felfújják ezt a sex dolgot :D
Mit görcsöltök ezen. Uccu neki oszt jó'van :)
Sok sikert!
Visszaolvasva lehet nem egyértelmű:
Szóval az esetek 80%ában szerintem az a helyzet, hogy az egyik fél már nem szűz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!