A péniszem erekció során 14 cm. (15 cm vastag ha körbetekerem rajta a mérőszalagot) barátnőmmel készülünk az elsőre. Rendbe lesz vele minden és szüzességét el tudom vele venni? Mind2 szüzek vagyunk. Inkább tapasztaltabb lányok válaszát kérném! 17/f
15 centi vastag? Azzal szét szakítanád...
Kerületnek hívják -,-^^
a 15 cm nem olyan vastag mit vagytok felháborodva? tekerjetek körbe egy méröszalagot es nezzetek meg ...
am szerintem teljesen biztonsagosan fog menni minden a lány igyis ugyis szük lesz még szval azzal nem lesz baj h milyen vastag
Őszintén szólva, nem tudom elképzelni, mekkora az a 15 cm kerület, de a 14 cm-s hossz az nem tűnik vészesnek. A kukid méretével csak a nagyon extrém esetekben lenne baj: ha túl nagy, vagy ha túl kicsi. Ez egy éppen átlagos méret, nincs vele semmi baj. Legalábbis, a hossza alapján ítélve. És inkább azzal törődj majd akkor, hogy mindketten élvezzétek a dolgot, és mindkettőtöknek jó és felejthetetlen élmény legyen, ne a farkad méretével...
Mondja ezt a tapasztalt lány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!