Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok és a párom sokkal...

Szűz vagyok és a párom sokkal tapasztaltabb.20/F mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudom ,hogy elmondjam-e neki vagy ne.A külsőm nem ezt árulja pedig el.Sportos 20éves F vagyok eddig nem volt lehetőségem kapcsolatra mivel mindenem a sport volt eddig , de legalább megvan az eredménye.Én nagyon kedvelem őt és nem szeretném emiatt elveszíteni mert még nem voltam nővel. szex elött elégítsem ki magam? Vagy elötte esetleg egy futó kaland?
2011. júl. 24. 13:13
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Általában a fiúk egy ily téren tapasztaltabb nővel vesztik el, mint én is...
2011. júl. 24. 13:25
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét ötlet nagyon rossz. Tanulj tőle, ha már van. Ne rontsd el az első igazi alkalmad.
2011. júl. 24. 13:27
 3/30 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeteket!
2011. júl. 24. 15:34
 4/30 A kérdező kommentje:
De még mindig nem kaptam választ minden kérdésemre. Nem szeretném elveszíteni ilyen hülyeség mert én nem vagyok elég tapasztalt.
2011. júl. 24. 15:38
 5/30 A kérdező kommentje:
hülyeség maitt
2011. júl. 24. 15:39
 6/30 Haarding válasza:
81%
Ha szeret téged, akk nem fogja érdekelni, sőt még örülni is fog, h ő lehet neked az első. 17/f (szűz)
2011. júl. 24. 19:09
 7/30 A kérdező kommentje:
örülnék ha csajok is kommentálnának.
2011. júl. 24. 19:31
 8/30 anonim válasza:
87%

egy évvel ezelőtt összejöttem egy tőlem 6 évvel idősebb ''sráccal" ... kicsit furcsának tűnt, kérdezgettem őt előző kapcsolatairől... de úgy nem mondott soha semmit, itt már gyanús volt:D pár hét után kiderült, hogy én vagyok neki az első, és azóta is együtt vagyunk:) ő is nagyon félt, hogy majd talán otthagyom emiatt, vagy kinevetem, de egyáltalán nem érdekelt....figyelt rám, és odaadó...kedves...szeretem, szóval egyáltalán nem gáz..

19/L

2011. júl. 24. 19:39
 9/30 Candycukor válasza:
83%
Ne félj attól h elhagy mert szűz vagy, mert ha szeret tanít.Ami még a lány számára kicsit kihívás is lehet és az új mindíg kicsit izgató...szoval sztem még tetszeni is fog neki h ő ronthat meg:)
2011. júl. 24. 20:54
 10/30 anonim ***** válasza:
nem lesz gond. fiatalabb nálad? mennyire tapasztalt, sok partnere volt már?
2011. júl. 24. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!