Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok és a párom sokkal...

Szűz vagyok és a párom sokkal tapasztaltabb.20/F mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudom ,hogy elmondjam-e neki vagy ne.A külsőm nem ezt árulja pedig el.Sportos 20éves F vagyok eddig nem volt lehetőségem kapcsolatra mivel mindenem a sport volt eddig , de legalább megvan az eredménye.Én nagyon kedvelem őt és nem szeretném emiatt elveszíteni mert még nem voltam nővel. szex elött elégítsem ki magam? Vagy elötte esetleg egy futó kaland?
2011. júl. 24. 13:13
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
18 éves. Egy 2 éves kapcsolatból lépett ki 2 hónappal ez elött ennyiről tudok csak.
2011. júl. 25. 10:18
 12/30 anonim ***** válasza:

Majd mondd el neki - valószínűleg örülni fog és figyel rád.

Tanulj tőle.

2011. júl. 25. 12:54
 13/30 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy szűz vagy! Én se mondtam el az első alkalommal, mégis életem legszebb élménye volt! Egész éjszaka! Szép az élet ;)
2011. júl. 25. 15:25
 14/30 Vivancs96 válasza:
Szerintem nyugodtan wele weszísd el.. hisz ha mással akkor megcsalod stb.. és elweszítheted! :/ megér neked annyit? és ha szeret akkor nem lessz gáz nyuggi sztem mond meg neki ;)
2011. júl. 27. 16:54
 15/30 anonim ***** válasza:

Én a lány helyében SOKKAL jobban kiakadnék azon, hogy megcsaltál (futó kalandos ötleted) mint azon hogy szűz vagy...

Szerintem különösebben ne készülj rá (csak egy zuhanyzással meg óvszerrel :D ) - ne a konkrét aktusbeli teljesítményed miatt szorongj. Ha odafigyelsz a lányra, akkor baj nem lehet, és másképp is kielégítheted, nem muszáj első alkalommal ajtóstól rontani a házba.

HOgy elmondd-e? Nekem 25 évesen volt szűz barátom, engem nem zavart.

De ez egyénfüggő, hogy érdemes-e elmondani, van, akinek előítéletei vannak.

Esetleg próbálkozz kerülőúton, pl. elmeséled, hogy XY még szűz, és meglátod, hogy mit szól. Ha kiderül, hogy előítéletei vannak, akkor se ijedj be.

2011. júl. 27. 17:25
 16/30 anonim válasza:
mond el neki,nem kell futókaland először mindenki szar(kivéve én) nézz sok videót!
2011. júl. 27. 17:26
 17/30 anonim ***** válasza:
Nálam biztos, hogy előny lenne egy 20 éves szűz fiú. 23/L szűz
2011. júl. 27. 17:43
 18/30 anonim ***** válasza:

Én nagyon szégyellem magam, de hazudtam anno egy kapcsolatomban erről, de mindezt azért tettem, mert 1. nem tudtam elmenni szex közben, ő pedig magát hibáztatta. 2.nem nagyon volt kedvem beszélni az előző partneremről, és ködösíteni meg nem szerettem volna, akivel csak 1x voltam.

Amikor "elmondtam" neki, akkor nem nagyon hitt nekem, mert hogy olyan jól nézek ki, nem igaz, hogy valakit nem tudtam összeszedni blablabla

2011. júl. 27. 17:53
 19/30 A kérdező kommentje:

ma 17:25 Köszi!

Utolsó : Nálam is ez van a közeli barátok egyszerűen nem hiszik el ,hogy nem szedtem még össze senkit.Annyira nem volt rá időm sajnos mindenem a sport és most hogy van egy jó csapatom már van időm szórakozni. A csapatommal megyek általában és tapadnak ránk ,de valahogy nem vonzanak a discos cicák. Őt pedig a barátaim által ismertem meg. Sajnos ö biztos ,hogy nagyon tapasztalt. És nem tudom meikőtök írta hogy kérdezzek rá mit tart arról ha szűz egy pasi (persze felületesen ahogy mondtad) és nagyon nem tetszett neki..

2011. júl. 27. 20:28
 20/30 anonim ***** válasza:
nem biztos, hogy nagyon tapasztalt, ha csak egy kapcsolata volt, nem?
2011. júl. 27. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!