Van egy barátom 20 éves én 17 és én még szüz vagyok de ő már tapasztaltabb leakarok vele feküdni de nem tom mit hogyan tegyek meg még egy kicsit félek is mit tegyek?
köszii!:) Valami jó tipp hogy mit hogyan milyen pozba legelöször vagy valami hogy jahm
Elöre is köszii
köszii,Csak mert Vasárnap jön haza a családjával siófokról és nagyon hiányzik és kivánom és jah készen álok a dologra csak fogalmam sincs hogy tegyek dolgokat hogy nekii is jó legyen :/ ebbe tudnátok segiteni?
elöre is köszii :)
Oh, hát kerülj hozzá egészen közel pl egy romantikus film nézése közben. Simogasd a tenyerét, a combját, majd egyre feljebb haladva a férfiasságát is kezdd cirógatni nacin keresztül. Csókolhatod közben a nyakát is, azt sok pasi szereti. Szerintem innen már tudni fogja mit kell tennie. :)
Az se baj szerintem, ha kerek perec kijelented neki, h le akarsz vele feküdni, mert kívánod, meg minden. Mi férfiak szeretjük az egyenes beszédet. :)
29/F
hehe köcce :)
Am szerintem bisztos tudni fogja,am nem ilyen romantikus tipus de nagyn szex éhes szoval szerintem jó dolgom lesz meg megis bizok benne szoval szerintem megmondom nekii vagy csak éreztetem vele a dolgot éés hagyom hogy ő vezessen! :) köszii a válaszokat még jöhetnek! :P
Akkor ne akciófilmet nézzetek, hanem vígjátékot, vagy thrillert...bár ez utóbbin nehezebb lesz hozzá simulni, ha csak rá nem ugrasz a félelemtől. :) Ne vessz el a részletekben, légy konkrét és mondd neki mit szeretnél, biztos nem fog visszautasítani.
Vagy amikor találkoztok, zárd magatokra az ajtót és kezdj el incselkedni vele, finoman szabadulj meg a ruháidtól, majd add át magad neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!