Szűz vagyok és a párom sokkal tapasztaltabb.20/F mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem tudom ,hogy elmondjam-e neki vagy ne.A külsőm nem ezt árulja pedig el.Sportos 20éves F vagyok eddig nem volt lehetőségem kapcsolatra mivel mindenem a sport volt eddig , de legalább megvan az eredménye.Én nagyon kedvelem őt és nem szeretném emiatt elveszíteni mert még nem voltam nővel. szex elött elégítsem ki magam? Vagy elötte esetleg egy futó kaland?2011. júl. 24. 13:13
21/30 A kérdező kommentje:
Hát figyelj 2 éves kapcsolata volt... már sokkal tapasztaltabb nálam:D egyébként volt neki más kapcsolata régebben.
2011. júl. 27. 21:05
22/30 A kérdező kommentje:
3nap múlva jön haza táborból. Gondolom kilesz "éhezve" és megtörténik.Nem hiszem hogy most tanításra lenne türelme , hanem hogy valaki jól megcsinálja.
2011. júl. 27. 21:07
23/30 anonim válasza:
Mennyi ideje óta vagytok együtt?
24/30 A kérdező kommentje:
1hete aztán elment ügye táborba.
2011. júl. 27. 22:21
25/30 Haarding válasza:
1 hete és már dugni akartok?
26/30 anonim válasza:
A csaj akk csak ki akar próbálni és nem lesz türelmes. Keress egy normális lányt.
27/30 anonim válasza:
www.tv18.hu itt tanulj, ne bioszon!
28/30 A kérdező kommentje:
Szerintem a megadott infókból is simán lehet mondani a probléma megoldására 1-2 sort. Minek kérdeztek ennyit? 1hete jöttünk össze 2 hete "járunk" és eddig szó sem esett szexről.. csak fel akarok rá készülni. Ha megkérhetlek te inkább másnak adj jó tanácsot.
2011. júl. 28. 14:29
29/30 anonim válasza:
hogy alakult a sztori, megtörtént, rendben ment? ;)
30/30 Kistál_és_a_torz válasza:
Az csak jó, ha tapasztalt !
Ha nem érti meg, hagyd a csudába!
Lesz olyan aki megérti!
Lazulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!