Kellemetlen helyzet! Mi a helyes döntés? Többi lent
Szóval a helyzet a következő van egy fiam aki 17 éves a barátnője 14 éves. A barátnője az én legjobb barátnőm 10 éves korom óta. Rajta kaptam őket szex közbe vagyis csak én láttam őket ők nem mert szégyenemben kirohantam..
Szóval szerintetek beszéljek a lány anyával mert a lány elég fiatal lehet hogy el kéne vinnie nőgyógyászhoz nem? meg amúgy se ártana ha tudná hogy a lány már él nemi életet! Viszont..ezzel bajba keverhetem a fiam mert a lány apja egy vadállat és megölné a fiamat ha megtudná..de mégis a legjobb barátnőm..de a fiam élete fontosabb!
most mit tegyek? beszéljek velük én?
39 Nő
bocsánat siettem:S
az anyja a legjobb barátnőm 10 éves korom óta ! elnézést siettem:$
A lányos apuka a legnagyobb vadállat, ha a lányáról van szó...
Egyébként, ha jók vagytok, akkor, mint két barátnő, hideg fejjel megbeszélitek. A gyerekeiteket meg nem megóvni kell a felvilágosítástól, hanem a védekezésről és az esetleges következményekről kell őket informálni. Szerintem...
köszönöm a gyors válaszokat akinek van még ötlete írjon!!
és az utolsó válaszolót nem értem! miért szívta volna meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!