Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Melyik a legkellemesebb...

Melyik a legkellemesebb pillanat es melyik a legrosszabb pillanat a szuzeseg elvesztesekor?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés...Kellemetlen a tudat, hogy ez a folyamat visszafordíthatatlan, mert csak 1x történhet ilyen az ember életében... Nekem érték volt a szüzességem és meg is bántam, hogy annak adtam, akinek... Élvezni meg hát...nem élveztem. Hónapokat vártunk a dologgal és a párom nem igazán adta meg a módját a dolognak, én meg gyenge voltam tiltakozni :S Végül is megtörtént. De rossz döntés volt így utólag. Ha az érdekel, mennyire fájt, véreztem, akkor a válaszom az, hogy picit kellemetlen volt és egyáltalán nem véreztem.

Egy akkor 23 éves lány...

2009. ápr. 8. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Ha szereted a faszidat, akkor a válasz bármikor.

Ha nem szereted, miért vagy vele?

Nem kell ezt túl reagálni, mondtam már

2009. ápr. 8. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Legkellemetlenebb amikor beteszi, a legkellemesebb amikor kiveszi:D

Viccet félretéve, a gondolat jó h végre az övé lehetsz, de fizikailag mégis fájni fog. Nekem nagyon fájt, és nem csinálnám még1x végig! Még jó h az ilyet csak egyszer kell:)

2009. ápr. 8. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem volt kellemetlen pillanata,nem fájt nem véreztem sőt élveztem is..mondjuk nem csináltam belőle nagy ügyet..valahol mindent el kell kezdeni.
2009. ápr. 8. 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:
ez nagyon egyéni dolog a szüzesség magában is hogy kinek melyik a legkellemesebb és mi a legkellemetlenebb az meg még inkább egyén és férfi függő.az enyém nagyon szar volt mert a srác nem tudta hogy még az vagyok hülye voltam nem mertem szólni igazábol a fiú sem ismer ilyen téren engem nagyon fájt és véreztem is elégé mivel nem egy átlagos pénisze volt.de mikor észrevette nagyo rendes volt nem élveztem és szrintem nem csak pasi függő mert utána még a rákövetkező 2 is fájt ugyan úgy. ésegyetértek azzal a felszólaláshoz ,hogy fáj ha kihúzza még jobban mikor kifelé mozdul miután már átment rajta.de összeségében szerintem ha szeretitek és ismeritek egymást akkor cdak is akkor lehet ez egynagyon jó kellemes érzés isa fájdalom ellenére.én nagyon megbántam hogy vele akkor ahogy!!
2009. ápr. 9. 09:03
 6/6 anonim válasza:
Legkellemetlenebb, mikor még nem szakadt fel, kellemes, mikor a párod támogat közben, legkellemesebb, mikor már múlik a fájdalom, és átmegy kellemesbe. ^^
2009. ápr. 27. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!