26 éves vagyok és szűz. Nagyon félek, hogy fájni fog és ami a legrosszabb az, hogy mikor oda kerül a sor beparázok. Mit tegyek?
Elhiszem, hogy félsz. Ez teljesen normális. De gondolj arra, hogy a mai világban már a kis pisisek is szexelnek :) Szerintem nem jó sokáig húzni a dolgot, 26 éves vagy, már akár 10 éve élhetnél szexuális életet. Nem tudom, hogy vajon azért vagy még szűz, mert egyelőre nem találtad meg azt a férfit, akinek odaadnád magad, vagy mert megtaláltad, csak annyira féltél, hogy nem feküdtél le vele és ezért egy idő után már a pasi nem bírta?!
Jótanács, hogy maszturbálj, fedezd fel a saját testedet, nézd meg, hogy mi izgat igazán, mitől indulsz be. Ha a pasi nagyon felizgat és tényleg nedves leszel, akkor hamar becsusszan, és lehet, hogy meg sem érzed. Vannak, akik már pl. a tamponhasználattól tágulnak vagy esetleg masztiznak ujjal, szóval szerintem ne izgulj, mert ha túlparáztatod magad, akkor csődöt is mondhatsz, hidd el, tök egyszerű és természetes a dolog, majd ott, az elsőnél vagy utána te is rájössz! Hajrá!!!
Szerintem minél tovább húzod, annál nehezebb lesz megtenni és annál jobban fogsz parázni tőle.
Az első vizsgától is félünk, mégis túl leszünk rajta, vagy az első injekciótól.
Ez nem egy elviselhetetlen fájdalom, sőt, van akinek egyáltalán nem fáj-én sem emlékszem fájdalomra, és már ujjazás alkalmával elszakadt a szűzhártyám, még közösülés előtt.
Maga a közösülés meg nem fáj, ha elég nedves vagy(használhattok sikosítót).
TEhát egyáltalán ne félj, vágj bele, hidd el, jó lesz:-)
Én 21 éves voltam,amikor elveszettem a szüzességem.
Paráztam én is,de a párom,aki azóta a férjem is,nem ment fejjel a falnak.
Először csak pettigeltünk,azt csináltuk,ami nekem is jó.
Szépen,lassan megszoktam,hogy valaki így nyúl hozzám és utána már ment minden simán.
Csak a megfelelő ember kell hozzá.
Nem tudom mennyire bátorit a dolog, de én is 26 voltam, amikor úgy döntöttem, hogy ki kell próbálnom, át kell esnem ezen a dolgon, mert senki nem (én magam sem) fogja elhinni, hogy szűz vagyok... Igazából azért nem feküdtem le senkivel, mert nem éreztem, hogy sürgősen és feltétlenül tudnom kell mi is a szex valójában. Akkor tettem meg, amikor kiváncsi voltam eleggé. 3 hónapig randiztam egy fiúval aztán...semmi különös...kiderült, hogy sokkal nagyobb az étvágyam mint gondoltam...nem szállt el velem a paripa sem, mert nem akartam szexelni mindenkivel aki az utamba került. A fiúval ugyan szakitottam az elso ejszakahoz 2 hónapra, de jött más. Maradt 3 évig aztán megismertem a férjem...
A szex az egy jó dolog. Jó, hogy nem sietted el.
Lazulj és élvezd, hogy rajonganak érted és kényeztetnek, hiszen megvontad magadtól ezt sokáig.
Nem ciki szűznek lenni 26 évesen!!!! 16 évesen ciki teherbe esni és abortuszra menni.
Sok boldogságot kivánok minden téren!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!