Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az első szexnél melyik póz a...

Az első szexnél melyik póz a legrosszabb?

Figyelt kérdés
2008. aug. 8. 05:38
1 2
 1/17 anonim válasza:
55%
HA lány vagy akkor szinte mindegyik!!!
2008. aug. 8. 07:51
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Á ezzel nem értek egyet, nem mindenkinek fáj az első... nekem szinte csak az első pár lökés fájt aztán semmi. Mondjuk elsőre semmiképp nem oylan élvezetes egy póz sem mint a későbbiekben. Szerintem elsőre mindenképp maradjatok a misszionáriusnál. Majd később próbálkoztok mással is.
2008. aug. 8. 07:58
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kutya vagy a lovagló a legrosszabb. Mert ott mélyre tud menni a fiú pénisze. Ugyhogy tényleg a misszionárius lehetne a legjobb...
2008. aug. 8. 08:02
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
Én is alovaglót mondanám,nah meg az anált :S Igaz még nem csináltam,de nem is akarom :S
2008. aug. 8. 08:13
 5/17 anonim válasza:
90%
A kutya póz az biztosan,azt hagyjátok későbbre.Viszont a lovaglóval nem értek egyet,mert azt te tudod irányítani hogy mennyire menjen mélyre.Talán az a legjobb.Szerintem.De ne parázz előre próbáld magad elengedni,ez menni fog ha igazán akarod az együttlétet.
2008. aug. 8. 08:28
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2008. aug. 8. 08:43
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp hosszú előjátékkal kezdjétek, és a lány éljen át 1 ( 2 ) orgazmust, hogy ellazuljon. Azért javasolom a lovaglóst, mert a lány irányít, és úgy mozoghat, ahogy neki fáj, ahogy neki jó. A lányok egy része viszont azt szereti, ha a fiú irányít, ezért ők úgyis hanyatt feküdnek.
2008. aug. 8. 09:30
 8/17 anonim válasza:
100%

Én lovaglóval kezdtem, de nem teljesen ülve, hanem egy kicsit a páromra borulva, jó volt mert én irányítottam. Szerintem a misszionárius, és a kutya se jó... elsőre semmiképp se.

Szerintem :D

2008. aug. 8. 10:22
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszi :) :D
2008. aug. 8. 10:58
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképpen a kutyapózt hagynám ki! Ahogy az előttem szólók is mondták, ott tényleg mélyebbre jut a pénisz, és pont a hüvely érzékenyebb falához dörzsölődik jobban. Én 5 éve veszítettem el a szüzességem, de néha még most is fáj ez a pozíció. A legjobb a misszionárius, hiszen sokkal meghittebben tudtok összeborulni a barátoddal!:)
2008. aug. 8. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!