Az első szexnél melyik póz a legrosszabb?
Figyelt kérdés
2008. aug. 8. 05:38
11/17 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ :)
2008. aug. 8. 19:30
12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2008. aug. 8. 23:02
13/17 anonim válasza:
Nekem nem fájt, de azt mondják, hogy a kutya, meg az álló pózok nem jók. (A misszionárius meg a lovagló beváltnak tűnik.)
14/17 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2008. aug. 9. 08:21
15/17 anonim válasza:
juúj... én a "kiskanált" utálom. (amikor a csaj oldalt fekszik, a pasi meg mögötte, és úgy...) ott tök könnyen kicsúszik... én azt utálom. sztem az a legszarabb :D
és lovagolni szeretek :P
16/17 anonim válasza:
Mi akkor a misszionáriussal kezdtük,de váltottunk lovaglóra, mert én tudtam irányítani,hogy mennyire mennyen mélyre,milyen tempóval és erővel,és már egyátalán nem fájt,ellenben a misszionáriusnál,ahol szóban kellett irányítanom a barátom,hogy ne okozzon nagyobb fájdalmat.
Szóval szerintem ez a legjobb póz, a kutyapózt hanyagoljátok,szerintem.:)
17/17 anonim válasza:
én nem értek egyet. a misszionáriussal próbálkoztunk először-nagyon fájt utána pedig lovaglóval és az meg fantasztikus volt. ez szerintem emberre válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!