13éves vagyok és lefeküdtem a barátommal, de a gumi valószínűleg elszakaddt. Tehrhes vagyok?
Figyelt kérdés
létszi, ne azt irjátok, hogy 13 éves vagyok, meg hasonlo, mert nem ez érdekell.. a kérdésre válaszoljatok létszi.2010. jan. 21. 17:57
61/63 anonim válasza:
utolsó, azért, mert az " mindent össze fog zavarni ".. bezzeg, az abortusz az jobb. mi?
62/63 anonim válasza:
És a kedves barátod aki felcsinált milyen büntetést kapott? Csak azért, mert aki egy 13 évessel lefekszik azt a törvény bünteti. Vagy ő is 13??? Azért remélem kaptál mellé egy két pofont.
63/63 anonim válasza:
:S:S
jujj kedves kérdező:S
nagyon sajnálom remélem már jobban vagy:S
jobbulást kívánok és hogy az életedben soha többé ne legyen ilyen remélem azt a szemét barmot aki ezt tette veled(mármint a srácot aki teherbe ejtett)megbüntették vagy mi lett vele?
és tényleg jobbulást:)
puszillak és többé ne csinálj ilyet:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!