Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13éves vagyok és lefeküdtem a...

13éves vagyok és lefeküdtem a barátommal, de a gumi valószínűleg elszakaddt. Tehrhes vagyok?

Figyelt kérdés
létszi, ne azt irjátok, hogy 13 éves vagyok, meg hasonlo, mert nem ez érdekell.. a kérdésre válaszoljatok létszi.
2010. jan. 21. 17:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim válasza:
64%

Kis csillag...enyiből látszik h mien pisis vagy!

13évesen elveszted..azzal nincs semmi gond..csak teszitek az agyatokat h megk*rtak mien raj vagyok..azt ide írsz ..szánalmas..és akkor minek csinálod ah nem tudod a következményé? Uristenem...

am..meg nem biztos..ha nem ment el akkor kicsi az esély h az vagy,mert az előváladéktol 4% az esély h terhes lesszel..

2010. jan. 22. 15:50
 52/63 anonim ***** válasza:
100%
Nah, mi történt? Vettél be gyógyszert? Elmentél nőgyógyászhoz? Vagy vmi?
2010. jan. 22. 15:54
 53/63 anonim ***** válasza:
0%
értelmes... ha azt akartad, hogy ne a koroddal foglalkozzanak, akkor minek azzal kezdted hogy 13 vagy... pff szánalmas
2010. jan. 24. 20:42
 54/63 anonim ***** válasza:
az előváladéktól nem 4, hanem 35 % az esély. az egyik előttem választ adó nem tudom honnan szedte ezt a marhaságot. de az irásából itélve, 14 - 15 éves lehet. na, ez mind1 is talan, kérdező, irj mar, h mi volt.
2010. jan. 24. 23:44
 55/63 anonim ***** válasza:
Istenem nem értem miért kell ilyen hulyeségeket irkálni "szegény" csajnak... Az tény hogy naghy hulyeség volt hogy 13 évesen sexeltél.Csak hogy tudd ez liliomtiprás..Ettől eltérve ilyen korban még a méhed sincs rendesen kifejlődve.Nekem is az egyik nőgyógyász ismerősöm mondta.. És simán lehetsz terhes..Ha még nem mult el 72 óra akk tabi,ha mar igen akkor csak reménykedhetsz h nem vagy az... ha meg mégis,akkor vagy megszulod 13 évesen a kisbabát,es csak vele tolsz ki,vagy pedig abortusz..Nem akarok bunkó lenni de ez az élet kicsikém.Gratulálok
2010. jan. 30. 20:37
 56/63 anonim válasza:

Mi történt?

Terhes lettél vagy sem?

Szerintem több embert is érdekelne...

2010. márc. 17. 17:49
 57/63 anonim ***** válasza:
Jaja, engem is érdekelne a végeredmény! :D
2010. márc. 18. 21:32
 58/63 A kérdező kommentje:

sziasztok megint.

már régen nem irtam de megvolt az okom.

végül az anyámnak elmondtam h mi történt, elmentünk 1 nőgyógyászhoz és kiderült, hogy terhes vagyok.

Azóta átestem 1 abortuszon, ami nagyon megterhelte a szervezetem ezért pár napig kórházba voltam.

Minden fiatalnak szeretném mondani, hogy jól gondolják meg hogy hány évesen és hogy KIVEL történik meg az eslő. mert azon amin én túlestem azt..

nem ajánlom senkinek!

2010. márc. 19. 14:44
 59/63 anonim ***** válasza:
na, előbb kellett volna gondolkodni. és még pattognak a 13 évesek, ha leszoljuk őket, h ebben a korban még nem szexelni kellene. :S
2010. márc. 19. 16:00
 60/63 anonim ***** válasza:
De MIÉRT NEM VETTÉL eseményutánit? még simán belefért volna az idődbe...
2010. márc. 19. 19:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!