Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13éves vagyok és lefeküdtem a...

13éves vagyok és lefeküdtem a barátommal, de a gumi valószínűleg elszakaddt. Tehrhes vagyok?

Figyelt kérdés
létszi, ne azt irjátok, hogy 13 éves vagyok, meg hasonlo, mert nem ez érdekell.. a kérdésre válaszoljatok létszi.
2010. jan. 21. 17:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
84%

Ha gumi nélkül szexeltek akkor sem leszel terhes minden azonnal. Még úgy is nagyobb lenne az esélye hogy nem leszel az, de ha félsz akkor menj nőgyógyászhoz és kérj esemény utáni tablettát. Még mindig olcsóbb és kevésbé megterhelő mint egy abortusz.

Ja és jó nagy hülye vagy hogy 13 évesen már ilyenekkel foglakozol.

2010. jan. 21. 18:02
 12/63 anonim válasza:
43%

YEP gyökér ez...

Cigány vagy és nincs testvéred?!:D Az meg hogy van:D Egy családba szokott lenni vagy 10-20....

2010. jan. 21. 18:03
 13/63 anonim válasza:
84%

Ha elmész esemény utáni tablettáért, jó esélye van a partnerednek arra, hogy a nőgyógyász feljelentse. Ha nem mész el, akkor lehet, hogy terhes leszel. Nektek kell választanotok, hogy melyik a rosszabb.

És igenis probéma, hogy 13 éves vagy..

2010. jan. 21. 18:03
 14/63 anonim válasza:
96%
Akkor miért emeled ki, hogy 13 éves vagy, ha nem akarod, hogy emiatt beléd kössenek? Nem mindegy hány éves vagy? Igen, ezt jól látod, ebben az esetben nem. Mi ezt nem tudhatjuk, hogy terhes vagy-e, bár az esély megvan rá, de a legtöbb, amit tehetsz: sürgősen vegyél esemény utáni tablettát és egy nőgyógyászt is keress fel, vagy vegyél terhességi tesztet, de inkább az orvos! Mikor történt az eset egyébként? Ugye nem túl régen?
2010. jan. 21. 18:04
 15/63 A kérdező kommentje:
ma 5óra körül.....
2010. jan. 21. 18:06
 16/63 anonim ***** válasza:
96%

Amiért nincsenek barátaid, nem kell, hogy az legyen a megoldás, hogy hagyod magad kihasználni.

Az, hogy anyukéd nem foglakozik veled lehet jó is.Legalább nem ront el. Képezd magad, mert ez a pár év és a most szerzett tapasztalataid meghatározhatják az egész életed. Gondolom, nem akarsz még most gyereket szülni vagy egész életedben kiszolgáltatva lenni egy baromnak.

A szex nem jelenti azt hogy akivel csinálod törődik veled.

2010. jan. 21. 18:06
 17/63 anonim válasza:
38%

Tudod mit!Tartsd meg...Akkor majd odafigyel rád a világ!!

Úgy is lesz@rod amit mondunk....Csinálj amit akarsz...Edd meg a mit megfőztél. Életed legnagyobb hibáját követted el. De nem róható fel minden a szülőknek és a körülményeknek. Nézz egy kicsit magadba előtte!

2010. jan. 21. 18:10
 18/63 anonim ***** válasza:
93%
ma 5óra körül.....Akkor még van időd.Hajrá
2010. jan. 21. 18:11
 19/63 anonim ***** válasza:
94%
És kajak itt irkálod a kérdéseket ahelyett, hogy rohannál a nőgyógyászhoz?! hátfutáshűdegyorsan.
2010. jan. 21. 18:14
 20/63 anonim válasza:
79%

Mégis kitől látná a gyerek a pozitív a példát, ha nem a szüleitől/édesanyjától?? Igenis nagy probléma, hogy az anyukája nem foglalkozik vele, valószínűleg ezért jutott ide...Az, hogy ki milyenné válik 50%-ban a nevelés, 50%-ban a gének határozzák meg...Ez van.

Kislány, aki lefektet, nem jelenti azt, hogy egyben szeret is és foglalkozik veled. Szerintem, ha igazán szeretne, nem lenne bőr a képén egy 13 évessel szexuális viszonyra lépni, mindegy, hogy hány éves! Előbb tégy rendet magadban, utána szexeljél. Próbáld értelmes emberek társaságát keresni.

Ha öt órakor történt, még semmi vész, akár most is elsétálhatsz ilyen tablettáért, ha van a városodban ügyeletes patika. Magas sarkú, smink, és senkinek nem fog feltűnni, hogy 13 vagy. A mai tinik amúgyis kinéznek vagy 18-20-nak. Kétlem, hogy elkérnék a személyidet ezért. Ha mégis félsz, küldd el a pasidat, ennyit megtehet...!

2010. jan. 21. 18:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!