13éves vagyok és lefeküdtem a barátommal, de a gumi valószínűleg elszakaddt. Tehrhes vagyok?
Menj nődokihoz! Azonnal!
Különben én is ilyen szeretehiányos voltam, én is lefeküdtem 13 évesen a barátommal, akivel már 2 éve együtt vagyunk, és rendeződött az életem, minden oké lett. Kívánom, hogy veled is ez legyen!
15/L
a 72 órás tabletta vényköteles, úgyhogy előbb ügyelet és csak utána gyógyszertár, de tényleg indulj, ha esetleg még itt lennél.
Azt viszont nem tudom, hogy kell-e szülő az ilyesmihez 18 alatt...
az a válaszoló aki azt írta h cigány vagy elgondolkozhatna magán!!én sem vagyok az de van annyi eszem h tudom senki nem tehet arról hova születik!!RASSZISTA VAGY ÉS MÉG BUNKÓ IS!!
és h válaszoljak is akár foglalkozik veled anyud akár nem csak ő segíthet..mond el neki és vetess vele egy 72órás tabit!!
v ha a barátod már betöltötte a 18at akkor vetess vele...vagy az anyjával..mert valószínű h terhes vagy:S
mást nem tudsz tenni sajnos..de mindenképp szerezz fog. gátlót!!!!!!!!!!!!!!!!
szerintem a barátod anyja is segíthet ha anyukád annyira felelőtlen..!
17/L
menj gyorsan nődokihoz!!
inkább fizess a tabiért 2.000-ret mint megszüld szerencsétlen gyereket vagy legyen 13évesen 1abortuszod:S
azt azért még elmondom h nagyon buta vagy!!
attól h vki lefektet még nem szeret!!
ennyi eszed lehetne!!
velem se foglalkoznak a szüleim!!!
mégis még szűz vagyok az nemmegoldás h vkivel lefekszel mert szeretet hiányod van!!!!
a nőgyógyász meg a barátodat lehet h felfogja jelenteni!!
de menjen cska a börtönbe ha 1ilyet megtesz 1kislánnyal akk valszeg 1szemétláda!
ráadásul most meg otthagyott fogadjunk 1edül a problémával!!
h száradna le a......:@
te meg szaladj az orvoshoz!
méghozzá sürgősen mert hamarosan késő...
15/L
Augusztusban még úgy emlékszem ötezer volt. Én is vettem a nőmnek. Ő 35, én 24. :D
Természetesen a felét kifizettem neki.
Amúgy mindenképp kell védekezni, de ezt elbaltáztam. :(
Gratulálok azoknak a senkiknek, akik cigányoztak! Gondolom fogalmuk sincs milyen, mikor az anyád lesz.ar, apád nincs, meg barátaid se....
Én is ajánlanám a 72 órás tabit, de egy kérdés: Mikor volt utoljára mensid? Mert ha azután vagy pont, akk valószínű terhes lehetsz.
15.én
köszönöm szépen azoknak az emebereknek akik normális választ adtaak.
sokat segitenek :) de komolyan. köszönöm
Ez egy kamu.
Miért írod ki h 13 vagy? Ugyanúgy 18 évesen is teherbe eshetsz, ez az egyik.
A másik: mi az h valószínűleg elszakadt? Most akkor igen vagy nem? Belédélvezett? Igen vagy nem?
K.A.M.U.K.É.R.D.É.S!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!