Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13éves vagyok és lefeküdtem a...

13éves vagyok és lefeküdtem a barátommal, de a gumi valószínűleg elszakaddt. Tehrhes vagyok?

Figyelt kérdés
létszi, ne azt irjátok, hogy 13 éves vagyok, meg hasonlo, mert nem ez érdekell.. a kérdésre válaszoljatok létszi.
2010. jan. 21. 17:57
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
54%

Menj nődokihoz! Azonnal!

Különben én is ilyen szeretehiányos voltam, én is lefeküdtem 13 évesen a barátommal, akivel már 2 éve együtt vagyunk, és rendeződött az életem, minden oké lett. Kívánom, hogy veled is ez legyen!

15/L

2010. jan. 21. 18:16
 22/63 anonim ***** válasza:
93%

a 72 órás tabletta vényköteles, úgyhogy előbb ügyelet és csak utána gyógyszertár, de tényleg indulj, ha esetleg még itt lennél.

Azt viszont nem tudom, hogy kell-e szülő az ilyesmihez 18 alatt...

2010. jan. 21. 18:19
 23/63 anonim ***** válasza:
6%

az a válaszoló aki azt írta h cigány vagy elgondolkozhatna magán!!én sem vagyok az de van annyi eszem h tudom senki nem tehet arról hova születik!!RASSZISTA VAGY ÉS MÉG BUNKÓ IS!!

és h válaszoljak is akár foglalkozik veled anyud akár nem csak ő segíthet..mond el neki és vetess vele egy 72órás tabit!!

v ha a barátod már betöltötte a 18at akkor vetess vele...vagy az anyjával..mert valószínű h terhes vagy:S

mást nem tudsz tenni sajnos..de mindenképp szerezz fog. gátlót!!!!!!!!!!!!!!!!

szerintem a barátod anyja is segíthet ha anyukád annyira felelőtlen..!

17/L

2010. jan. 21. 18:30
 24/63 RastaMama válasza:
91%
az én városomban van tininőgyógyász, nem fizetős, sima közgyógyos. keress egy ilyet nálatok, de ha nincs, jó a sima nőgyógyász is. ő elmond mindent. egy 72órás esemény utánival megúszod. érdemes rászánni azt a 6-7 ezret (sztem) arra a két tabira, mert az abortusz drágább és fájdalmasabb is-minden téren.
2010. jan. 21. 18:30
 25/63 anonim ***** válasza:

menj gyorsan nődokihoz!!

inkább fizess a tabiért 2.000-ret mint megszüld szerencsétlen gyereket vagy legyen 13évesen 1abortuszod:S

azt azért még elmondom h nagyon buta vagy!!

attól h vki lefektet még nem szeret!!

ennyi eszed lehetne!!

velem se foglalkoznak a szüleim!!!

mégis még szűz vagyok az nemmegoldás h vkivel lefekszel mert szeretet hiányod van!!!!

a nőgyógyász meg a barátodat lehet h felfogja jelenteni!!

de menjen cska a börtönbe ha 1ilyet megtesz 1kislánnyal akk valszeg 1szemétláda!

ráadásul most meg otthagyott fogadjunk 1edül a problémával!!

h száradna le a......:@

te meg szaladj az orvoshoz!

méghozzá sürgősen mert hamarosan késő...

15/L

2010. jan. 21. 18:41
 26/63 anonim ***** válasza:

Augusztusban még úgy emlékszem ötezer volt. Én is vettem a nőmnek. Ő 35, én 24. :D

Természetesen a felét kifizettem neki.

Amúgy mindenképp kell védekezni, de ezt elbaltáztam. :(

2010. jan. 21. 18:42
 27/63 anonim ***** válasza:
69%

Gratulálok azoknak a senkiknek, akik cigányoztak! Gondolom fogalmuk sincs milyen, mikor az anyád lesz.ar, apád nincs, meg barátaid se....

Én is ajánlanám a 72 órás tabit, de egy kérdés: Mikor volt utoljára mensid? Mert ha azután vagy pont, akk valószínű terhes lehetsz.

2010. jan. 21. 18:52
 28/63 A kérdező kommentje:

15.én

köszönöm szépen azoknak az emebereknek akik normális választ adtaak.

sokat segitenek :) de komolyan. köszönöm

2010. jan. 21. 18:53
 29/63 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minél előbb próbálj meg 72 órásat bevenni! Most a legnagyobb az esélye a terhességnek :S Szinte biztos, hogy az vagy, ha beléd élvezett..
2010. jan. 21. 18:57
 30/63 anonim ***** válasza:
50%

Ez egy kamu.

Miért írod ki h 13 vagy? Ugyanúgy 18 évesen is teherbe eshetsz, ez az egyik.

A másik: mi az h valószínűleg elszakadt? Most akkor igen vagy nem? Belédélvezett? Igen vagy nem?

K.A.M.U.K.É.R.D.É.S!!!

2010. jan. 21. 18:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!