13éves vagyok és lefeküdtem a barátommal, de a gumi valószínűleg elszakaddt. Tehrhes vagyok?
-.-"
elég a magam bajom..
kerüjenek már az ien hozzászólások létszives..
még mindig itt vagy? :D
Komolyra fordítva: a 72 órás annál kevésbé valószínű, hogy hat, minél később veszed be. Szóval tényleg időszerű lenne elindulni az ügyeletre...
falun lakok. :S
a legközelebbi város 1 órára van. nem tudok mit csinálni. busz nem sűrűn jár. csak holnap tudok :S
Ne legyetek már ilyenek.
Ez egy nagy kamu.
Kedves kérdező!
Írtál már ki kérdést erre az oldalra vagy néztél hasonló kérdéseket ill. válaszokat azokra?
busz nem sűrűn jár.
ez azt jelenti h ha nem lenne kamu még el tudnál menni mert a busz jár. Nem?
kamu. ennyi.
1. tegyük fel, hogy kamu, de ha esetleg másnak kapóra jönnek a válaszok, már volt értelme.
2. egy ismerős, akinek van jogsija vagy taxi? Csak mert 13 évesen abortuszra menni, vagy 14 évesen leányanyának lenni nem hiszem, hogy vidám dolog lehet...
a kérdésemre sem válaszol, míg az előttem szólóéra igen.
Tehát te kedves kérdező már régóta ide jársz lesed a kérdéseket meg a válaszoakt is.
Különben honnan tudtad volna biztosra h mit fognak mondani? "ne azt írjátok, h 13 vagyok" hm? Max csak gondolhattad, de azt is csak max. Nem tudhattad biztosra. És akkor még ott van a gumi. Nem tudod, nem érezted, h belédélvez vagy nem? Nem láttad a gumi h elszakadt vagy nem?
Kamu és kész.
Igazad van, talán másoknak lehet a válszokból tanulni. erre taln jó volt.
Mert ha nem akardat volna h ilyeneket írjanak, h "13 vagy" akkor nem írod ki a korod nem?
Ezen kérdésben felesleges kiírni a kort. nem az a lényeg.
kamu.
Illetve van még egy: miért a szüzesség témába írtad?
Arról nem beszéltél h ez volt az első.
Ez egy hatalmas kam.
És milyen sokan bedőltek és írták a lelkes válaszokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!