Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13éves vagyok és lefeküdtem a...

13éves vagyok és lefeküdtem a barátommal, de a gumi valószínűleg elszakaddt. Tehrhes vagyok?

Figyelt kérdés
létszi, ne azt irjátok, hogy 13 éves vagyok, meg hasonlo, mert nem ez érdekell.. a kérdésre válaszoljatok létszi.
2010. jan. 21. 17:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:

-.-"

elég a magam bajom..

kerüjenek már az ien hozzászólások létszives..

2010. jan. 21. 19:01
 32/63 anonim ***** válasza:

még mindig itt vagy? :D

Komolyra fordítva: a 72 órás annál kevésbé valószínű, hogy hat, minél később veszed be. Szóval tényleg időszerű lenne elindulni az ügyeletre...

2010. jan. 21. 19:05
 33/63 A kérdező kommentje:

falun lakok. :S

a legközelebbi város 1 órára van. nem tudok mit csinálni. busz nem sűrűn jár. csak holnap tudok :S

2010. jan. 21. 19:06
 34/63 anonim ***** válasza:

Ne legyetek már ilyenek.

Ez egy nagy kamu.

Kedves kérdező!

Írtál már ki kérdést erre az oldalra vagy néztél hasonló kérdéseket ill. válaszokat azokra?

2010. jan. 21. 19:09
 35/63 anonim ***** válasza:

busz nem sűrűn jár.

ez azt jelenti h ha nem lenne kamu még el tudnál menni mert a busz jár. Nem?

kamu. ennyi.

2010. jan. 21. 19:12
 36/63 anonim ***** válasza:
81%

1. tegyük fel, hogy kamu, de ha esetleg másnak kapóra jönnek a válaszok, már volt értelme.

2. egy ismerős, akinek van jogsija vagy taxi? Csak mert 13 évesen abortuszra menni, vagy 14 évesen leányanyának lenni nem hiszem, hogy vidám dolog lehet...

2010. jan. 21. 19:13
 37/63 anonim ***** válasza:
50%

a kérdésemre sem válaszol, míg az előttem szólóéra igen.

Tehát te kedves kérdező már régóta ide jársz lesed a kérdéseket meg a válaszoakt is.

Különben honnan tudtad volna biztosra h mit fognak mondani? "ne azt írjátok, h 13 vagyok" hm? Max csak gondolhattad, de azt is csak max. Nem tudhattad biztosra. És akkor még ott van a gumi. Nem tudod, nem érezted, h belédélvez vagy nem? Nem láttad a gumi h elszakadt vagy nem?

Kamu és kész.

Igazad van, talán másoknak lehet a válszokból tanulni. erre taln jó volt.

2010. jan. 21. 19:17
 38/63 anonim ***** válasza:

Mert ha nem akardat volna h ilyeneket írjanak, h "13 vagy" akkor nem írod ki a korod nem?

Ezen kérdésben felesleges kiírni a kort. nem az a lényeg.

kamu.

2010. jan. 21. 19:21
 39/63 anonim ***** válasza:
38%
annyiból nem fölösleges, hogy így megtudhatta azt is, hogy a nőgyógyász valószínűleg feljelenti a donjózsit...
2010. jan. 21. 19:32
 40/63 anonim ***** válasza:

Illetve van még egy: miért a szüzesség témába írtad?

Arról nem beszéltél h ez volt az első.

Ez egy hatalmas kam.

És milyen sokan bedőltek és írták a lelkes válaszokat...

2010. jan. 21. 19:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!