Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13éves vagyok és lefeküdtem a...

13éves vagyok és lefeküdtem a barátommal, de a gumi valószínűleg elszakaddt. Tehrhes vagyok?

Figyelt kérdés
létszi, ne azt irjátok, hogy 13 éves vagyok, meg hasonlo, mert nem ez érdekell.. a kérdésre válaszoljatok létszi.
2010. jan. 21. 17:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
37%
19:53, te csináltad fel a lányt? vagy miért vagy ennyire rápörögve annak a bizonygatására, hogy a kérdés nem igazi?
2010. jan. 21. 20:04
 42/63 anonim ***** válasza:
0%

Azért mert vagy 4 oldalon keresztül mindenki írja a válszokat, senkinek nem tűnik fel a dolog.

A másik: nem szeretném, ha rám minden ocsmányságot mondanának, csak mert azt merem állítani h kamu.

Alátámasztom, így nem lehet belekötni ill. belémkötni.

Te sem tudtál.

2010. jan. 21. 20:11
 43/63 anonim ***** válasza:
nem akarok beléd kötni, nem is ismerlek, és valószínűtlen, hogy valaha is találkozunk. Csak nem értem, hogy mi motivál. Mármint hogy mi fáj neked abban ennyire (hogy a 4-ből egy oldal ezzel megy el), hogy esetleg a népek egy kamu-kérdésre válaszolnak?
2010. jan. 21. 20:18
 44/63 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy csak a rend kedvéért

+ csak vénnyel adják ki, nőgyógyász ír fel tablettát- tolakodj nyugodtan előre

+ kiadják 18 éves kor alatt is

+ nem olcsó mulatság, 3500 alatt nem kapsz tablettát, de muszáj venni, az abortusz 10szer ennyibe kerül és sokkal veszélyesebb

+ siess. minél előbb veszed be, annál nagyobb esély van a terhesség elkerülésére (tablettánál betegtájékoztatóban írják)

L/18

2010. jan. 21. 20:33
 45/63 anonim ***** válasza:
32%
latod, latod. miért kell 13 évesen szexelni?? akkor vállald a felelősséget.
2010. jan. 21. 22:52
 46/63 anonim ***** válasza:
100%

Azért amit itt vki beírt, h 50%, h terhes vagy, igencsak hülyeség. Persze fel lehet fogni úgy is, h vagy igen, vagy nem, de azért nah....

Sok mindentől függ azért...

Az első dolgod holnap tényleg a nőgyógyász legyen. Vátsd ki a tabit (meg persze vedd be).

Viszont pont most volt egy kérdés, amiben egy lány írta, h elszakadt az óvszer, váltott ki tabit még aznap, bevette és mégis terhes.

Ez is előfordulhat, mert ha a tabi bevétele előtt megtermékenyült a petesejted, akkor a tabi nem ér semmit.

Tehát utána mindenféleképpen vegyél majd tesztet is.

Remélem nem lesz semmi gond:)

2010. jan. 21. 23:40
 47/63 anonim ***** válasza:
35%

manapság ez a divat? 12-13 éves kortol dugni mint a tenyésznyulak.mi lesz ezzel a világgal.

régen nem volt ilyen el kéne gondolkodni mért nem.

ribancok

2010. jan. 22. 02:53
 48/63 anonim ***** válasza:
33%
megérdemelnéd hogy terhes legyél
2010. jan. 22. 06:41
 49/63 anonim ***** válasza:
64%
Felelőtlen ribanc, meg faszjankó pasija, tarkólövés mindkettőtöknek!
2010. jan. 22. 10:55
 50/63 anonim ***** válasza:
100%
ja, ez a divat. aki nem ezt csinalja, az " prűd p.csa " :S szanalmas. en nem tudom ezt megérteni.
2010. jan. 22. 14:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!