13éves vagyok és lefeküdtem a barátommal, de a gumi valószínűleg elszakaddt. Tehrhes vagyok?
Azért mert vagy 4 oldalon keresztül mindenki írja a válszokat, senkinek nem tűnik fel a dolog.
A másik: nem szeretném, ha rám minden ocsmányságot mondanának, csak mert azt merem állítani h kamu.
Alátámasztom, így nem lehet belekötni ill. belémkötni.
Te sem tudtál.
Amúgy csak a rend kedvéért
+ csak vénnyel adják ki, nőgyógyász ír fel tablettát- tolakodj nyugodtan előre
+ kiadják 18 éves kor alatt is
+ nem olcsó mulatság, 3500 alatt nem kapsz tablettát, de muszáj venni, az abortusz 10szer ennyibe kerül és sokkal veszélyesebb
+ siess. minél előbb veszed be, annál nagyobb esély van a terhesség elkerülésére (tablettánál betegtájékoztatóban írják)
L/18
Azért amit itt vki beírt, h 50%, h terhes vagy, igencsak hülyeség. Persze fel lehet fogni úgy is, h vagy igen, vagy nem, de azért nah....
Sok mindentől függ azért...
Az első dolgod holnap tényleg a nőgyógyász legyen. Vátsd ki a tabit (meg persze vedd be).
Viszont pont most volt egy kérdés, amiben egy lány írta, h elszakadt az óvszer, váltott ki tabit még aznap, bevette és mégis terhes.
Ez is előfordulhat, mert ha a tabi bevétele előtt megtermékenyült a petesejted, akkor a tabi nem ér semmit.
Tehát utána mindenféleképpen vegyél majd tesztet is.
Remélem nem lesz semmi gond:)
manapság ez a divat? 12-13 éves kortol dugni mint a tenyésznyulak.mi lesz ezzel a világgal.
régen nem volt ilyen el kéne gondolkodni mért nem.
ribancok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!