Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan kérdezzem meg?

Hogyan kérdezzem meg?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és van barátom és azt tervezzük hogy szombaton eljön hozzánk és szeretkezni fogunk. Még szűz vagyok de én is szeretném nem erőszak. A lényeg az hogy nem tudom hogyan mondjam meg anyáméknak hogy menjenek el itthonról mert ő jön hozzánk úgy meg nem szeretném ha itthon vannak. Mit tegyek?
2010. jan. 10. 16:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem akarom kitenni őket, mert tudnak hova menni szóval nem kell őket félteni nem porcukorból vannak, ne félj!
2010. jan. 10. 17:29
 12/16 anonim válasza:
Mondjuk beszélj velük hogy lesz ez a jó film vagy színdarab és menjenek el egy romantikus estére kettesben,aztán hívd fel a barátod!
2010. jan. 10. 18:07
 13/16 anonim ***** válasza:
es akkor azt tervezed, hogy nemfogod szuleidnek elmondani soha? jobb ha most megtudjak, mint kesobb. 14 folott vagy, akkor dugsz amikor akarsz.
2010. jan. 10. 18:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Mé pont ott akarsz dugni?..van számtalan hely:)

szervezés kérdése az egész. A pasinak is vannak barátai és ötletei..beszéld meg vele...

2010. jan. 11. 06:47
 15/16 anonim ***** válasza:

szerintem csináld úgy,hogy egy szót se szólsz arról,hogy átjönne a barátod, hanem máshogy közelíted meg a dolgot :)

mond azt a szüleidnek,hogy látod rajtuk,hogy mostanában elég fáradtak, mert sokat dolgoznak és egyik este rájuk férne egy kis lazítás és adj a kezükbe egy borítékot,amiben van 2 mozijegy egy filmre, amiről gondolod,hogy érdekelheti őket... és kívánj jó szórakozást! :) még örülni is fognak,hogy milyen figyelmes vagy... és felhívod a barátodat,hogy jöhet:P

2010. jan. 11. 11:18
 16/16 anonim válasza:

Ez a mozis dolog nem rossz, csak annyi bibi van benne h elmennek moziba, késő este hazaérnek és a srác ott van, vagy reggel futnak össze.. abból meg oltári balhé lesz

szerintem próbáld megbeszélni velük, azt ne feltétlen kösd anyud orrára h nem csak aludni szeretnétek.. :D hátha te szerencsésebb vagy ilyen szempontból nálam és a szüleid még nem felejtették el h ők is voltak fiatalok.. velünk is ugyan ez a szitu annyi különbséggel h mi 16 évesek vagyunk, lassan 17, de anyám kislányként kezel, én is ezerrel töröm a fejem, éppen ötletet keresni jöttem ide xD

2010. jan. 12. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!