Hogyan kérdezzem meg?
Mé pont ott akarsz dugni?..van számtalan hely:)
szervezés kérdése az egész. A pasinak is vannak barátai és ötletei..beszéld meg vele...
szerintem csináld úgy,hogy egy szót se szólsz arról,hogy átjönne a barátod, hanem máshogy közelíted meg a dolgot :)
mond azt a szüleidnek,hogy látod rajtuk,hogy mostanában elég fáradtak, mert sokat dolgoznak és egyik este rájuk férne egy kis lazítás és adj a kezükbe egy borítékot,amiben van 2 mozijegy egy filmre, amiről gondolod,hogy érdekelheti őket... és kívánj jó szórakozást! :) még örülni is fognak,hogy milyen figyelmes vagy... és felhívod a barátodat,hogy jöhet:P
Ez a mozis dolog nem rossz, csak annyi bibi van benne h elmennek moziba, késő este hazaérnek és a srác ott van, vagy reggel futnak össze.. abból meg oltári balhé lesz
szerintem próbáld megbeszélni velük, azt ne feltétlen kösd anyud orrára h nem csak aludni szeretnétek.. :D hátha te szerencsésebb vagy ilyen szempontból nálam és a szüleid még nem felejtették el h ők is voltak fiatalok.. velünk is ugyan ez a szitu annyi különbséggel h mi 16 évesek vagyunk, lassan 17, de anyám kislányként kezel, én is ezerrel töröm a fejem, éppen ötletet keresni jöttem ide xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!