Szüleimmel nem nagyon jo a kapcsolatom. Hogyan kérdezzem meg hogy nálam aludhatna-e a barátom vagy én náluk?
Nem nagyon jó?
Akkor azt kell, hogy mondjam, hogy inkább hazudj nekik. Mondd azt, hogy másnál (mondjuk barátnődnél) aludnál, és úgy aludj a barátodnál.
De fontos, hogy előtte kérdezd meg őket, hogy mit szólnának hozzá, ha a barátodnál aludnál. Ha nem engedik, akkor pár héttel utána (hogy ne fogjanak gyanút) csak akkor vesd be azt, amit az előbb mondtam.
Szerintem tuti ellenezni fogják, ha nem jó a kapcsolatotok, de ha régóta jártok, lehet, hogy megengedik, ha kiharcolod...
Én 2 éve járok a barátnőmmel, 17 lesz, én 18 vagyok, ő még egyszer sem aludhatott nálunk, én meg még csak 1szer aludtam náluk. A szüleivel pedig jóba vagyok, ami kell megszerzem nekik, pénzt adok nekik, stb (csórók), de még úgy se aludhat nálam. És tudják a szüleink, hogy van köztünk szex + minden.
így:
dugni fogok éjszaka, titeket vagy a barátom szüleit ne haggyuk aludni???
22:22
Hello!
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Ezt én írtam, és ma is hívott az apja, hogy kéne egy 10es, de már annyiszor adtam nekik "csak egy egy tizest", hogy elegem van ebből. Kijelentem: csórók. Igen, azok.
Attól még szeretem a barátnőm. De legalább nálam aludhatna, de nem, suliban is sz@rul áll angolból, 7végére se jöhetett át, hogy tanuljak vele, az esélyt sem adják meg, hogy javítson. (de ez már más téma na)
szia.
nállunk nem volt annyira rossz a kapcsolat. de én igyse mertem megmondani. én vidéken lakonm, de volt bent egy házunk, nekem az mindig jó "kifogás" volt. én már 2 hét után nálla aludtam.(most agyunk 9 hónaposak...) és nem volt semmi köztünk. szépen összeölelkezve elaludtunk és ennyi. ez nekem 2 hónapig ment igy. és nem derült volna ki ha nem az ö egyik zokniját vetem volna fel reggel, és anya észre nem vette volna... :S na mindegy vicces h emiatt "buktunk" le... XD
de szerintem ha beszélnél velük akkor nem lenne baj. elmondhatnád hogy nem akarsz még semmit. csak ott aludni. és ha nekik ugy könnyebb akkor mennyen a barátod hozzátok.
bár a másik jobb lenne... szóval öszintén határozottan mond meg. nem lesz ott baj:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!