Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüleimmel nem nagyon jo a...

Szüleimmel nem nagyon jo a kapcsolatom. Hogyan kérdezzem meg hogy nálam aludhatna-e a barátom vagy én náluk?

Figyelt kérdés
nemszeretnénk még szeretkezni.mert korainak tartjuk 16L17F
2009. nov. 22. 22:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem nagyon jó?

Akkor azt kell, hogy mondjam, hogy inkább hazudj nekik. Mondd azt, hogy másnál (mondjuk barátnődnél) aludnál, és úgy aludj a barátodnál.

De fontos, hogy előtte kérdezd meg őket, hogy mit szólnának hozzá, ha a barátodnál aludnál. Ha nem engedik, akkor pár héttel utána (hogy ne fogjanak gyanút) csak akkor vesd be azt, amit az előbb mondtam.

2009. nov. 22. 22:11
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem tuti ellenezni fogják, ha nem jó a kapcsolatotok, de ha régóta jártok, lehet, hogy megengedik, ha kiharcolod...

Én 2 éve járok a barátnőmmel, 17 lesz, én 18 vagyok, ő még egyszer sem aludhatott nálunk, én meg még csak 1szer aludtam náluk. A szüleivel pedig jóba vagyok, ami kell megszerzem nekik, pénzt adok nekik, stb (csórók), de még úgy se aludhat nálam. És tudják a szüleink, hogy van köztünk szex + minden.

2009. nov. 22. 22:15
 3/11 anonim válasza:
50%
bocs h ide beleszólok nem a kérdéshez...de te,kedves előttem szóló 2 éve együtt vagy a barátnőddel ....gondolom szereted...és ezt mondod róluk h "csórók"...pff igy fogalmazni legalább mérsékelnéd a kifejezést vagy valami.Hát nem tom nekem hogy esne ha lecsóróznának mert nem vagyok tul gazdag....
2009. nov. 22. 22:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Így: a barátomnál aludhatok, vagy ő nálunk?
2009. nov. 23. 01:01
 5/11 anonim válasza:
69%
így: Szia anya, baszni fogok. Itt vagy a barátomnál basszunk?!
2009. nov. 23. 01:04
 6/11 anonim válasza:
65%
dugni fogok éjszaka, titeket vagy a barátom szüleit ne haggyuk aludni???
2009. nov. 23. 16:46
 7/11 anonim válasza:
65%

így:

dugni fogok éjszaka, titeket vagy a barátom szüleit ne haggyuk aludni???

2009. nov. 23. 16:47
 8/11 anonim ***** válasza:

22:22

Hello!

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..

Ezt én írtam, és ma is hívott az apja, hogy kéne egy 10es, de már annyiszor adtam nekik "csak egy egy tizest", hogy elegem van ebből. Kijelentem: csórók. Igen, azok.

Attól még szeretem a barátnőm. De legalább nálam aludhatna, de nem, suliban is sz@rul áll angolból, 7végére se jöhetett át, hogy tanuljak vele, az esélyt sem adják meg, hogy javítson. (de ez már más téma na)

2009. nov. 23. 17:28
 9/11 anonim ***** válasza:
az utolsónak elolvastam a linkelt kérdését, és sztem forduljanak a baptista szeretetszolgálathoz, nagyon sok esetben hallottam h ők segítenek/ segítettek a rászorulóknak! pesten is lehet próbálkozni pl a Wesselény utcai gyülekezetnél... szurkolok nekik!!!
2009. nov. 30. 21:19
 10/11 anonim ***** válasza:

szia.

nállunk nem volt annyira rossz a kapcsolat. de én igyse mertem megmondani. én vidéken lakonm, de volt bent egy házunk, nekem az mindig jó "kifogás" volt. én már 2 hét után nálla aludtam.(most agyunk 9 hónaposak...) és nem volt semmi köztünk. szépen összeölelkezve elaludtunk és ennyi. ez nekem 2 hónapig ment igy. és nem derült volna ki ha nem az ö egyik zokniját vetem volna fel reggel, és anya észre nem vette volna... :S na mindegy vicces h emiatt "buktunk" le... XD

de szerintem ha beszélnél velük akkor nem lenne baj. elmondhatnád hogy nem akarsz még semmit. csak ott aludni. és ha nekik ugy könnyebb akkor mennyen a barátod hozzátok.

bár a másik jobb lenne... szóval öszintén határozottan mond meg. nem lesz ott baj:D

16/L

2009. dec. 1. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!