Hogyan kérdezzem meg tőle? Ciki ha én kezdeményezek lányként?
Szóval 7 hónapja járunk a barátommal és én már nagyon kívánom Őt :$ még petting során (amit 2 hónap után "kezdtünk el" ... megbeszéltük h 3/4 - 1 évet várunk a szexxel) azt mondta nem akarja elsietni ... én 17/l szűz vagyok .. Ő 18 és már nem szűz...
Hogyan vezessen rá? vagy várjak míg ő lép?
Szerintem ismétlem szerintem:
Egy férfinak nincs nagyobb dicséret mint az, hogy egy lány kívánja.
Ha nem mersz elé állni és őszintén beszélni vele a vágyaidról, vagy arról, hogy te már eleget vártál, akkor valószínűleg még nem vagy elég érett a szexhez. Az őszinteség kifizetődő.
Ha szexre kerülne a sor a védekezésről ne feledkezz meg első alkalommal sem. Arról sem árt elgondolkozni, hogy komolyan szeretkezni akarsz vele, vagy csak már túl akarsz lenni az első szexuális élményeden (mivel közeleg a határidő -> olyan mint valami opciós ügylet).
13:24<<ez jó xd opciós ügylet xDD sőt lehet vételi meg eladási xD tiszta elméleti gazdaságtan:D
amúgy a tárgyra visszatérve érettnek érzem magam a szexhez és nem azért akarok vele együttlenni hogy túl legyek rajta:).. ha annyira el akartam volna veszíteni rég megtehettem volna...volt nem is egy lehetőségem rá :)
Egyszerűen tényleg nagyon kívánom....
a rossz bennem az, hogy "félénk" vagyok...7 hónap alatt Ő annyira megváltoztatott... azelőtt soha nem mertem senkivel ilyen nyíltan beszélni...szüleimmel sem.. :) még a mai napig sem.. előbb mondok el bármilyen problémát a szerelmemnek mint a saját szüleimnek...sajnos ez a nevelés miatt van...
igyekszek változni.... de nem könnyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!