Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan kérdezzem meg tőle?...

Hogyan kérdezzem meg tőle? Ciki ha én kezdeményezek lányként?

Figyelt kérdés

Szóval 7 hónapja járunk a barátommal és én már nagyon kívánom Őt :$ még petting során (amit 2 hónap után "kezdtünk el" ... megbeszéltük h 3/4 - 1 évet várunk a szexxel) azt mondta nem akarja elsietni ... én 17/l szűz vagyok .. Ő 18 és már nem szűz...

Hogyan vezessen rá? vagy várjak míg ő lép?

2011. márc. 27. 21:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyen nyíltan tudsz vele mindenről beszélni, akkor ezt is hozd fel megint.. Mond el neki mit szeretnél..
2011. márc. 28. 20:31
 12/13 anonim ***** válasza:

13:24 vagyok.

Ha úgy érzed, hogy készen állsz merd neki megmondani. Ha akarod le tudod győzni a félszegségedet és meglátod mennyire boldog leszel, hogy megtetted és hogy tudtál ilyen kérdésekben is őszintén a párodhoz fordulni.

Azért ne beszéljetek meg pontos napot vagy órát (opciós ügylet), csak tudjátok, hogy készen vagytok és nem fogod előtt tövig rágni a körmöd idegességedben, hagyjátok spontán megtörténni a dolgokat.

Sok sikert kívánok, és remélem kellemes élményben lesz részed.

Üdv. Y.

2011. márc. 29. 10:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Vegyél óvszert. Kezdjetek pettingelni, vetkőzz le és dugjatok! Az fontos h az óvszer a közelben legyen meg az ajtót zárd be:)
2011. márc. 30. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!