Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy kérdezzem meg tőle?

Hogy kérdezzem meg tőle?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm lassan 1 hete járunk. Azt mondja (és a barátai is) hogy még nem csókolózott, ezt valahogy elis hiszem mert amikor leakartam kapni szólt hogy az elsőtől kicsit tart meg majd talán késöbb... Sokan azt mondják hogy már lefeküdt de nem hiszem el, merthát ugye az első csókot se akarta még (hogy lehetne lefeküdni valakivel anélkül hogy megcsókolta volna?). Szeretném tőle megkérdezni hogy még szűz-e de hogyan? vagy inkább barátnőjétől?
2011. febr. 4. 20:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még nem csókolózott és nem feküdt le senkivel és kicsit gáz lenne ha megkérdeznéd inkább találj ki valami különleges helyet az első csókhoz....
2011. febr. 4. 20:13
 2/3 anonim ***** válasza:
csak kérdezd meg..hogy kíváncsi vagy rá, érdekel stb...
2011. febr. 4. 20:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk ez úgy ment, hogy elkezdtünk beszélgetni, és tőksimán rákérdeztem... Szerintem csak egyenesen lehet ezt csinálni, nemszabad nagyon keríteni, mert félreérthető lehet.
2011. febr. 5. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!