Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Meg kérdezzem tőle vagy ne?

Meg kérdezzem tőle vagy ne?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam lány és hogy is mondjam jártunk 4 évig de sajnos más pasival kezdett járni pont a barátommal :( és most középsuliba járunk megint osztálytársként nagyon tetszik nekem a lány meg kérdezzem tőle hogy járna-e velem?
2009. szept. 24. 15:29
 1/7 anonim válasza:
Szerintem ne támadd le a kérdéssel, hanem inkább próbálj meg barátkozni, beszélgetni vele. Ne tolakodó legyél, mert az biztos bukta. Ha érzed, hogy viszonozza a baráti közeledést,akkor elhívhatod valahová.
2009. szept. 24. 15:36
 2/7 anonim ***** válasza:
egyszer már otthagyott. minek kérdeznéd meg tőle?25/L
2009. szept. 24. 15:37
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát nem is tudom mert szép kedves aranyos ráadásul nem történt köztük semmi már nem is találkozgatnak úgy tudom még egy csók se volt köztük

Hát és egyre többet tudok mostanában a lánnyal beszélgetni :)

2009. szept. 24. 15:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha beszélgettek az jó jel:)

Sztem megpróbálhatod,de ne konkrétan kérdezd csak hívd el vhová küldj jeleket és várd a reakciókat:)

2009. szept. 24. 16:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2009. szept. 24. 16:52
 6/7 anonim válasza:
Barátság próbatétele...ha igazán jóbarátok vagytok nem engedhetitek meg, hogy egy lány közétek álljon! A középsulis csajt pedig bátran kérdezd meg nincs mit vesztened :D sok sikert...
2009. szept. 24. 21:01
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2009. szept. 25. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!