Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan kérdezzem meg?

Hogyan kérdezzem meg?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és van barátom és azt tervezzük hogy szombaton eljön hozzánk és szeretkezni fogunk. Még szűz vagyok de én is szeretném nem erőszak. A lényeg az hogy nem tudom hogyan mondjam meg anyáméknak hogy menjenek el itthonról mert ő jön hozzánk úgy meg nem szeretném ha itthon vannak. Mit tegyek?
2010. jan. 10. 16:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
18%
anya d*hatnékom van, lécci menjetek színházba
2010. jan. 10. 16:43
 2/16 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem írni, hogy aki primitív módon szeretni válaszolni az ne tegye! Köszi
2010. jan. 10. 16:49
 3/16 anonim ***** válasza:

ezt így kajak beakarod jelenteni?:D sztem ne tedd.

inkább mondd pl h: ma átjönne a barátom és szeretnénk kettesben lenni, nincs kedvetek elmenni moziba? ma este adják azt a jó filmet... :D

2010. jan. 10. 16:53
 4/16 anonim ***** válasza:

ezt így kajak beakarod jelenteni?:D sztem ne tedd.

inkább mondd pl h: ma átjönne a barátom és szeretnénk kettesben lenni, nincs kedvetek elmenni moziba? ma este adják azt a jó filmet... :D vagy vmi ijesmi

2010. jan. 10. 16:53
 5/16 anonim ***** válasza:
Ez azért gyanús lehet a szüleidnek. Miért nem mondjuk a sráchoz mentek, és akkor neki kellene ezen törnie a fejecskéjét??
2010. jan. 10. 16:54
 6/16 A kérdező kommentje:
A srácnak is otthon lesznek a szülei, de egyébként nem állt szándékomban bejelenteni:P
2010. jan. 10. 16:56
 7/16 anonim ***** válasza:
Én nem jelentettem be nekik, pedig én is 15 voltam akkor. Az elég feltűnő lenne nekik, ha megmondanád hogy ma menjenek el vhova mert jön a barátod (én anyum a mai napig nem engedi hogy kettesben legyek a barátommal itthon). Ha van zár a szobaajtódon, akkor legalább nem nyitnak be, csak halknak kell lenni, vagy vmi háttérzaj.
2010. jan. 10. 16:59
 8/16 anonim válasza:
Ne mondd hogy menjenek el, inkabb talalkozz vele akkor amikor a szuleid dolgoznak. Pld evgyetek ki egy szabad napot a sulibol. A szuleidnek es neked is nagyon kellemetlen lenne utana
2010. jan. 10. 17:06
 9/16 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy csak hétvégén tudunk találkozni, mert kollégista másik városban. De ez olyan butaság komolyan a szülők részéről mintha ők soha nem lettek volna fiatalok úgy csinálnak komolyan. A másik hogy mi rossz van a szexben ha mindketten akarjuk akkor csak jó lehet és ésszel is csináljuk mert védekezünk.
2010. jan. 10. 17:17
 10/16 anonim ***** válasza:
67%
ne tedd már ki anyádékat a saját házukból, mert te dugni akarsz
2010. jan. 10. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!