Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 23 vagyok, és szűz. Mit...

23 vagyok, és szűz. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Az ok egyszerű: Sosem jöttem be senkinek. 0 jelentkező, 23 év alatt.. Kicsit aggaszt a dolog :s

23L

2014. jún. 29. 20:49
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
Persze, hazudj még. Főleg magadnak.
2014. jún. 29. 21:57
 32/52 anonim ***** válasza:
Tudod mit akkor inkább hazudok és álomvilágban élek minthogy a te szexi nőidre ránézzek.Örömmel hazudok akkor magamnak,de amit nem fogsz elismerni hogy te hazudsz magadnak,elvakítod magad,mert neked már véged,rád keresztet lehet vetni.
2014. jún. 29. 22:09
 33/52 anonim ***** válasza:

Haha, pedig nagyon is élek :)

Te viszont elég megkeseredettnek tűnsz.

2014. jún. 29. 22:11
 34/52 anonim ***** válasza:
Miért tűnnék annak,azért mert nem azok a lánok jönnek be mint nekem, volt már párkapcsolatom,de most szingli vagyok és az is szeretnék lenni,míg te a kanosságoddal sem bírsz el.
2014. jún. 29. 22:20
 35/52 anonim ***** válasza:

Nagyon mellé trafálsz állandóan :)

De mindegy, nem fogom részletezni, hogy milyen vagyok.

Viszont ha annyira kell ez a nő tessék, ismerkedj vele. Engem nem érdekel. Nem fogok veled összeveszni egy csajon.

De elég szánalmasnak gondolom, hogy egy 23 éves szűz csajra akarsz lecsapni, aki másnak eddig nem kellett. De hát rajta, nem mondom, simán lehet hogy tényleg összeilletek.

2014. jún. 29. 22:23
 36/52 anonim ***** válasza:

Honnan vetted hogy rá akarok hajtani?Nem ismerkedni vagyok fent,és nem azért hogy agyba főbe keféljek ha tudok.És te is félrefirkáltál rólam.

Tudod szép lehet ez a lány csak az olyanok miatt mint te teljesen elveszti a saját bizalmáz és kétségekbe taszítódik.

2014. jún. 29. 22:26
 37/52 anonim ***** válasza:
0%

Tévedsz. Pasik többsége ilyen, nem én okozom ezt neki. Én csak kimerem mondani. Te meg azt élvezed, hogy te törheted be, aztán ha felnyílik a szeme a nőnek a szexualitásra, akkor meg már nem kell, mert kisebbségi érzésed van, hogy te nem leszel elég neki.

Én meg pont hogy az olyan nőket szeretem, akik nem kis szendék, mert én tudom, hogy meg fogom tudni nekik adni azt amire vágynak szexuálisan. Hát ennyike.

2014. jún. 29. 22:36
 38/52 anonim ***** válasza:
What?Hát látszik hogy nem ismersz engem,és csak a világnak is a rossz oldalát.Én nem betörni akarok egy lányt hanem mellette lenni,szeretni,és nem lennének olyan gondolataim hogy nem vagyok elég neki.
2014. jún. 29. 22:40
 39/52 A kérdező kommentje:
Most ez komoly? Folytassátok már privátba, senkit sem érdekel.
2014. jún. 29. 23:28
 40/52 anonim ***** válasza:
100%
37 éves férfi vagyok, aki büszke arra, hogy szűz.
2014. jún. 30. 02:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!