23 vagyok, és szűz. Mit gondoltok erről?
Az ok egyszerű: Sosem jöttem be senkinek. 0 jelentkező, 23 év alatt.. Kicsit aggaszt a dolog :s
23L
Akkor ismerkedj vagy kezd valamit magaddal. Mert így várhatod a sült galambot. 20 éves koromig én is szűz voltam, abszolút nem volt előtte semmilyen dolgom fiúval. Aztán kezembe vettem a dolgokat...
21/L
27/F vagyok, én is szűz, és nálam is hasonló az ok: nem jöttem be senkinek. Nem hittem, hogy ez nővel is megtörténhet. Mit gondolok erről? Nem zavarna ha a nő is szűz, ahogyan az sem ha nem az. Nem ez alapján választom az ismerőseim/kiszemeltjeim. Ha a kérdésed a "miért?", akkor én sem tudom pontosan. Azt írod nem vagy zárkózott. Vannak barátaid? Úgyértem jóbarátok, közeli haverok. Nem lehetséges, hogy mindig "elérhetetlen" pasik után futottál, közben meg nem vetted észre azokat akik szerettek volna mint nőt, vagy barátzónába tetted őket?
Ha ez nincs így, és tényleg abszolút senki nem vonzódott hozzád, akkor valamit rosszul kommunikálsz kifelé magadról. Talán nem tűnsz elég vidámnak, vagy mégsem vagy elég nyitott. Bizalmatlan vagy esetleg. Senki sem szereti ha minden beszélgetésnél "harapófogóval" kell kérdezgetni, faggatni. Ha egy lány alapvetően kedves, vidám, és beszédes, akkor úgygondolom minden ujjára kaphat pasit, akkor is ha nem a legszebb az alakja.
23-as, ki beszélt itt plázacicákról?
Te is beismerted hogy a csinosan felöltözött csajok után fordulsz meg, nem a zsákruhában császkáló apácaszökevények után. Az hogy kicsi a farkad és a pláza cicákra nem is mersz rámenni, az meg a te bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!