Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 23 vagyok, és szűz. Mit...

23 vagyok, és szűz. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Az ok egyszerű: Sosem jöttem be senkinek. 0 jelentkező, 23 év alatt.. Kicsit aggaszt a dolog :s

23L

2014. jún. 29. 20:49
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
Hazudsz. Ha nem, írj.
2014. jún. 29. 20:51
 12/52 anonim ***** válasza:

Azt gondolom 23 éves vagy és szűz.

Nem lehet mindenkinek párja, biztos oka van a te esetedben is.

2014. jún. 29. 20:51
 13/52 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mivan ha szűz vagy?Miért aggaszt.Ugyanolyan ember vagy mint bárki más.
2014. jún. 29. 20:52
 14/52 A kérdező kommentje:
Nem ismerkedés céljából írtam. Csak véleményre vagyok kíváncsi. Egyszerűen nem értem, mit csinálok rosszul. Nem vagyok kövér, sem csúnya, sem túl zárkózott. És mégis... Egyszerűen mindenki más lányt választ helyettem. Elég rossz, hogy ennyi idősen nem ismerem a saját szexualitásom, és nem próbáltam ki azt, amiről mindenki beszél, és ami a velem egyidőseknek alap dolog.. Ha 18 lennék, nem érdekelne, akkor még nem fura, de most már egy kicsit az, és elkeserítő. :/
2014. jún. 29. 20:52
 15/52 anonim ***** válasza:

Mégis hogy írjunk véleményt ha semmit nem tudunk rólad?

Ha nem ismerkedés miatt írtad ki a kérdésed, akkor nincs sok értelme.

2014. jún. 29. 20:54
 16/52 anonim ***** válasza:
Vélemény ha erőlteted meg depizel mégszarabb lesz és nemhogy párkapcsolatod,életed sem lesz.
2014. jún. 29. 20:56
 17/52 A kérdező kommentje:
Életem? Az mindenkinek van.
2014. jún. 29. 21:00
 18/52 anonim ***** válasza:
48%
Ja csak nemmindegy hogy végigdepized meg végiaggódod vagy tényleg élsz és ha eljön az ideje akkor megkapod.Kész ennyi.
2014. jún. 29. 21:01
 19/52 anonim ***** válasza:
13%

Nőben elég gáz ez szerintem, mivel nektek aztán tényleg nem kell sok mindent tennetek, hogy valaki megd*gjon.

Elég lenne ha felvennél valami szexi rucit: magassarkú, tanga, miniruha mondjuk, kifested a körmeid, erős smink és lemész egy szórakozóhelyre péntek vagy szombat este.

Nincs az az isten, hogy a pasik ne repüljenek rád.

Szerintem inkább arról van szó, hogy túl nagyra lehetsz magaddal. Azt hiszed hogy olyan okos vagy és ezért megalázó r*bancosan felöltözni, vagy úgy viselkedni.

De elárulom, hogy az értelmes férfiak is azokat a lányokat veszik észre, akikből árad a szexualitás meg az önbizalom. Fogadd el. Ha meg nem akarod, akkor ne csodálkozz a helyzeten.

2014. jún. 29. 21:08
 20/52 anonim ***** válasza:
96%
19-es jó nagy hülyeséget mondtál.Tudod vannak nők akik nem adnak egy bizonyos szint alá nem mocskolják be magukat,és nőbe se gáz miért lenne.Te se tudod mit beszélsz normális vagy?Nekem se jönnek be,a r ibancok a plázacicák pl és még sokaknak.Annyira dughatnékod van hogy minden nőt 1 kalap alá veszel.
2014. jún. 29. 21:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!