Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » és. Mit gondolnak a fiúk...

és. Mit gondolnak a fiúk arról, ha egy lány 20 évesen még nem csókolózott?

Figyelt kérdés
Vagy ez kamu?
2010. jan. 3. 23:31
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
igen a nagy Ő szerintem is hülyeség!Mert az igazi az valamiféle kép,a tökéletesség megtestesülése ami csak az elménkben van.Valamire vágynak az emberek,de a helyzet az,h mindig másra vágynak,mindig más kell. A legnagyobb szerelem is elmúlik 2-3 éven belül és utána valaki más kell majd.Férfiaknál ha qurvás akkor lehetne háziasabb,kedvesebb.Nőknél ha sármos vagány akkor lehetne egy kicsit szendébb,jószívű vagy nem is tudom milyen. Nők a kedves megértő pasit keresik fehér lovon de ilyen szerintem nem létezik vagy ha mégis a nő elöbb útóbb ráun a dologra és a macsó rosszfiú kel majd.Ha valamit megkapunk elöbb vagy utóbb nem értékeljük..
2010. márc. 2. 11:53
 32/32 A kérdező kommentje:

Igen, ez tényleg így van. Nem értem, hogy valakik hogyan képesek 5-10 évig együtt lakni...

Számomra ez felfoghatatlan, nem unnak rá a másikra?:)

Nekem biztosan nem menne, de egyedül sem annyira jó.

Pláne nekem aki utálja a monoton, unalmas dolgokat, egyszerüen megörűlök az unalomtól, ha nem történik semmi jó, és izgalmas:)

Pasiban is olyan kell, aki képes mindig újat mutatni, és nem szeret otthon ülni(max csak néha):)

2010. márc. 2. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!