Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma először csókolóztam lánnyal (lány vagyok). Közületek ki csókolózott már azonos neművel? Hogy történt?
Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 19:30
2/24 anonim válasza:
én is, 9-10 évesen, "jétákból", kiváncsiságból
3/24 mus musculus válasza:
Akkor már úgy is feltehetted volna a kérdést, hogy ki NEM smárolt még vele azonos neművel, mert manapság sajnos már ezen tábor képviselői vannak kisebbségben, főleg a lányok körében. Nyugi, sok válasz érkezik majd, azonban én nem tudok érdemben hozzászólni.
4/24 anonim válasza:
még nem, és nem is akarok...csak színpadi volt egy előadás kedvéért (színházban)..
5/24 anonim válasza:
Hát én nem tervezem, nem vagyok valami divatdiszkóban smárolós rib*anc... -.- Egyik legjobb barátnőm hülyült meg mostanában és mosolyogva számolt be arról hogy smároltak egy csajjal buliba a hepp kedvéért. Hát csak gratulálni tudok hozzá, büszke lehet, büszkék lehettek magatokra XD
6/24 anonim válasza:
9-10 évesen még elfogadható. Ha több vagy, neked elment az eszed!
7/24 A kérdező kommentje:
Én nem diszkóban csókolóztam valami tök idegen csajjal, az osztálytársammal történt, és nem csak úgy poénból.
2011. okt. 14. 19:23
8/24 mus musculus válasza:
Miért, te tényleg biszex vagy?
9/24 anonim válasza:
Van a férfi,és van a nő. Ők ketten egy pár.
Minden más bizarr. Ne hagyd,hogy magával sodorjon a mai kor "szabad szelleme".
10/24 anonim válasza:
Én kb fél perce és azért mert szerelmes vagyok belé és szeretem :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!