Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális egy 14 éves lány életében hogy még nem csókolózott és nem szereti ha a fiuk nézik mert egy kicsit "fél" attól h mi lessz ha leszólítják? és miért van?
Teljesen normális. Ilyen idős koromban én még a csattogós lepkét tologattam. Nem hogy a pasikon járt volna az eszem...
20/F :)
Bár nekem lenne ilyen barátnőm.
eddig 3 volt, de az jóformán mind K.rva volt (sajnos az ilyeneket vonzom), b@sztak fűvel-fával.
Egy normális csaj, mint amilyen te vagy jobban értékelnék....de 8 évvel idősebb vagyok, mint te :-(
Maradj ilyen, hidd el ez tényleg természetes. Ez azt jelenti nem állsz készen egy kapcsolatra...ha lesz is valami sose engedd magad kihasználni.
én 15 voltam, mikor először volt olyan kapcsolatom, hogy a barátomat a számba engedtem. Ez tök normális, bár a mai tizenévesek nagyrésze csatlakozott a "veszítsük el a szüzességet még az oviban" mozgalomhoz...
21L
én 15\L és még én sem csókolóztam:)
szerintem ez nem ciki,az lenne ciki ha már ebben a korban elkezdenénk kú*rváskodni.Én azért nem csókolóztam még,mert nem találtam meg erre az alkalmas himneműt,és ne törődj azzal,ha a barátnőid már igen,majd neked is eljőn az időd,és akk lesz a legjobb és a legélvezetesebb[:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!