Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz ha a mai világban egy 14...

Gáz ha a mai világban egy 14 éves lány még nem csókolózott és nem csinálta "azt"? És még nem volt pasija.

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert van egy bnőm szintén 14 éves és már annyi pasija volt h. a két kezén lévő ujjain kívül a lábujjait beleszámolva sem tudná megszámolni rajta:S és már smárolt disco-ba idegen sráccal+nyúlkáltak a bugyijába +ilyenek:S
2009. jún. 23. 22:30
1 2
 1/19 anonim válasza:
100%
Szerintem abszolúlt nem gáz...sőt...szerintem az gáz amit ő csinál...ha ez a könnyűvérűség jön be a pasiknak, akkor azok a pasik olyanok is...majd találsz olyat, aki normális, és pont hozzádvaló...semmit nem késő elkezdeni...;)
2009. jún. 23. 22:34
 2/19 anonim válasza:
100%
Nem nem gáz sőőt légy büszke rá!! a bnőd már bocsi de az ilyet szokták szűz k...vának hívni. Ne foglalkozz vele, majd jön a szerelem és az jobb lesz mint az ő kis kalandjai.
2009. jún. 23. 22:34
 3/19 anonim válasza:
100%
Hidd el egyáltalán nem szégyen. Inkább becsülendő, hognem vagy olyan *** lány, aki mindenkivel "izélget". És ne kövesd a példáját csak azért mert ő ilyen. Nem az ilyen viselkedés a példaértékű.
2009. jún. 23. 22:35
 4/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2009. jún. 23. 22:35
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz, hogy nem ezek még nem történtek meg veled!Inkább az gáz, hogy a barátnőddel igen!Sőőőt,nagyon is !Azt nem mondom,hogy ne pasizzon,mert ebben a korban már igen is érdekli az embert az ellenkező nem:-)(jobbik esetben az ellenkező nem) De nem úgy h minden pasival akit meglát!Ez zel nagyon lealacsonyodik a pasik szemében is, hogy mindenkivel kikezd,ráadásul már ilyen fiatalon :S

Szóval nem gáz :-) EGY CSEPPET SEM!!

2009. jún. 23. 22:37
 6/19 A kérdező kommentje:
:D én mindig mondom neki h. ez így nem jó +ha megmondom az igazságot akkor ő van felháborodva:@
2009. jún. 23. 22:44
 7/19 anonim ***** válasza:
Amúgy, hogy a barátnőd...!? :O Ha ilyen hülye nem érdemli a barátságodat.:)
2009. jún. 23. 23:10
 8/19 anonim ***** válasza:

Tényleg inkább az a gáz ,amit ő csinált. Egy komoly fiú jobban fog örülni ,ha ártatlan vagy :) Én pl.nem tudnám elviselni azt,hogy a bartnőm már elég sok mindenkinek megvolt ...:D

18F

2009. jún. 23. 23:53
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem ezért lefognak pontozni, de az a gond hogy a mai világban ez a menő, hogy minnél többet kefélj jobbra-ballra, énis észrevettem hogy a mostani általános iskolások már szexuális életet kezdenek 7.ben (jobb esetben). Most ez a "divat". Fiúk minden kiscsajt húzzunk fel azt dobjuk. Lányok meg menőbb vagyok mint te mert átment rajtam az iskola fele. Szomorú de ez van.

De valahogy mindig megörülök amikor ilyeneket olvasok, és rájövök hogy van még remény :) és szerintem 1000x többet érsz nála és hozzá hasonlóknál.

2009. jún. 24. 00:09
 10/19 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem pont az ellentettje gáz:)

Én is itt vagyok 14évesen,szűz vagyok,nem smárolta,sőt még pasim sem volt:) És büszke vagyok rá:D

Nem fogok fűvel-fával összejönni,és ágyba bújni 1hónap után.XD Megvárom az igazi szerelmet:D

Szerintem ez tök normális,és gondolom te is ilyen vagy,szerintem legyünk rá büszkék:)))

14/L

2009. jún. 24. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!