Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz ha a mai világban egy 14...

Gáz ha a mai világban egy 14 éves lány még nem csókolózott és nem csinálta "azt"? És még nem volt pasija.

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert van egy bnőm szintén 14 éves és már annyi pasija volt h. a két kezén lévő ujjain kívül a lábujjait beleszámolva sem tudná megszámolni rajta:S és már smárolt disco-ba idegen sráccal+nyúlkáltak a bugyijába +ilyenek:S
2009. jún. 23. 22:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsi de sztem az a probléma h te ezt teszed fel h gáz e.nem lepontozásként mondm téll nem.Nem sokkal vok nálad idősebb most vok 15,5 éves és lány vok.Én is így voltam még 1 éveel ezelőtt senkivel nem jártam még soha.Aztán mára immáron 10 hónapja járok a barátommal.Igaz nem ilyen disco pasi hanem egy régi kedves barátom aki ma már a szerelmem (L).

uh ne aggódj hidd el bekerülsz a középsuliba egyszerre megváltozik minden,érettebb leszel és sztem tuti h találsz is vkit.Eddig a baráti társaságom kb 80%-a így volt :)

pusy és ne szomorkodj

2009. jún. 24. 13:48
 12/19 anonim ***** válasza:

Teljesen igazuk van az előttem szólóknak !!!!! Az a ciki amit a barátnőd csinál! Te meg egyáltalán ne szégyeld azt hogy még nem volt pasid és hogy még nem csókolóztál! Még én se csókolóztam soha és még nem is volt kapcsolatom sőt még szűz is vagyok! De én büszke vagyok rá hogy még nem vagyok elhasználva! Te is légy arra büszke hogy még érintetlen vagy!!!!! Hidd el sok rendes srác örülni fog ennek csak találd meg köztök az igazit! Sok sikert és boldog életet kívánok neked! :D

18/F

2009. jún. 24. 14:18
 13/19 anonim ***** válasza:
nem nem gáz én 17 évesen csókolóztam elösször
2009. jún. 24. 14:36
 14/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,mindegyik hasznos volt:)
2009. jún. 24. 15:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Jajj dehogy gáZ!!! Büszkének kell lenned rá hogy 14 évesen nem vagy K.rva, már bocsánat, de felháborító a mai fiatalok hozáállása a dolgokhoz!! Ettől te csk több leszel, azok a lányok 20 éves korukra kiégett csajok lesznek, senkinek nem fognak kelleni komoly kapcsolatra! Szóval nem hogy baj, inkább erény hogy még nem pasizol, ráérsz még arra!! 22/L
2009. jún. 24. 21:29
 16/19 anonim válasza:

a barátnőd 18-19 éves korára a sarkon fog kikötni, neked pedig, ha eljön az igazi te is büszke leszel magadra és még jobb érzés lessz h a barátod is büszke lessz arra h ilyen barátnője van.

Sok sikert kívánok!

2009. aug. 4. 22:46
 17/19 anonim válasza:

hát nem tudom, ha gáz ha nem gáz nekem 15 éves koromig nem volt ilyen kapcsolatom. sőt még csókolózni sem csókolóztam.

a barátnőd szerintem kicsit korán kezdi a dolgokat. bár az ő dolga.

L/17

2009. aug. 22. 22:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Amig a szexet csak igy irod h ,,azt" addig szerintem maradj a barbiknal..
2013. szept. 10. 21:36
 19/19 anonim válasza:
ha a barátnőd menstruál, akkor teherbe is eshetne... te nem szeretnél teherbe esni igaz? és... az, hogy a bugyijába nyúlkál egy fiú az még messze nem szeretkezésnek számít!!!
2013. szept. 30. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!