és. Mit gondolnak a fiúk arról, ha egy lány 20 évesen még nem csókolózott?
Figyelt kérdés
Vagy ez kamu?2010. jan. 3. 23:31
1/32 anonim válasza:
Nincs ebben semmi különös. Rengetegen vannak így. Én 20-as éveim elején csináltam először ...
2/32 anonim válasza:
Nem kamu,van ilyen,nem is egy!Azt,hogy mit szólnak hozzá,nem tudom megmondani,de embere válogatja,ki hogyan fogadja ezt a tényt.
3/32 anonim válasza:
vagy csúnya vagy félénk, esetleg válogatás. nem tom. O.o
5/32 anonim válasza:
én semmi különöset nem gondolnék :)
én 20 voltam, mikor először lesmárolt egy rámenős csaj :D
... na jó, ez a második alkalom volt, mert a legelső rámenős csaj 17 éves koromban smárolt le, de akkor még nagyon gyerek voltam, nem is viszonoztam. :D
6/32 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
Azt hittem, hogy mindenki azt fogja írni, hogy ez mekkora gáz, és biztos csunya, kövér vagy apáca a lány...stb.
De örülök, hogy nem gondoltok semmi rosszat:)
2010. jan. 4. 00:00
7/32 anonim válasza:
Hat vagy nagyon ronda vagy frigid, egyebkent hihetetlen.
20f
8/32 anonim válasza:
Előfordulhat. Ha más gond nincs vele, akkor nem lesz probléma.
9/32 anonim válasza:
ilyen sok van... de szerintem nem is baj. Legalább a tízenéves ribancokon kívül van normális lány is aki az igazira vár....
10/32 anonim válasza:
egyik barátnőm ilyen...
fura, mert egyáltalán nem csúnya, de félénk és válogatós :D hát van ilyen, ő tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!